iPhone 6S Home Tuşu Yavaş Tepki Verme Sorunu

darqles

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar ben iPhone 6S'i Turkiye'ye geldigi gun satin aldim fakat o zaman fark etmemistim benim home tuşum çok yavaş tepki veriyor. Başka bir 6S ile karşilaştirdim kaymak gibi benimki yavaş hatta 1.5 yıllık iPhone 6 ile karşılaştırdım o daha hizli olayi tam olarak anlatiyim Home tuşuna iki kere bastiğımızda çoklu görev ekrani geliyor hızlı olanlarda ikinci basışta hemen açılıyor bende ise bekletiyor bir gecikme oluyor. Telefon 64GB ve dolu degil nasil duzeltebilirim acaba? iPhone'u kapatip açtim fayda etmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen bunu bende incelerken görmüştüm. O bir sorun değil yanılmıyorsam. Bilen arkadaşlar yazarsa benimde aylardır kafamda takılan bir konu. O sorun değil, içiniz rahat olsun ama neden öyle olduğu hakkında da bir fikrim yok. Pluslarda öyle birşey görmedim mesela.

Böyle bir sorun/hata ile karşılaşmadım. İlerleyen zamanlarda güncellemeyle düzelecek bir problemdir belki de. Yada randevu alıp yetkili Genius Bar ile görüşmelisiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı