iPhone 6S Instagram'a girmiyor

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4
Meslek
Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer
Selam. Kullandığım iPhone 6S cihazımda bir süredir Instagram'a giremiyorum. Bir hata oluştu diyor. Beyaz büyük bir ünlem ile beraber. Android'den yazdığım için ekran görüntüsü şu an paylaşamıyorum. Eğer isteyen olursa paylaşabilirim.

Selam. Kullandığım iPhone 6S cihazımda bir süredir Instagram'a giremiyorum. Bir hata oluştu diyor. Beyaz büyük bir ünlem ile beraber. Android'den yazdığım için ekran görüntüsü şu an paylaşamıyorum. Eğer isteyen olursa paylaşabilirim.

Uygulamayı silip yüklediniz mi?
Telefonu sıfırladınız mı?
Eğer telefonu sıfırlamadıysanız yedek alarak sıfırlayın.

Uygulamayı silip yüklediniz mi?
Telefonu sıfırladınız mı?
Eğer telefonu sıfırlamadıysanız yedek alarak sıfırlayın.
Hocam telefon sıfırlandı ve kullanmaya başladım. Sıfırladık tan bi süre sonra kullandım biraz ama şuan olmuyor. Silip yüklemeyi de denedim.
Mecbur Google'dan girmen gerek.
Neden hocam?

Son düzenleme:
Hocam trollük mü yapıyorsunuz? Neden uygulamadan girmeyeceğimi soruyorum.

@EsatKa @566156 hocalarım sizin bir fikriniz var mı?
Hocam üzgünüm ama yardımcı olamayacağım, hiç böyle bir sorun yaşamadım ve çözmeye çalışmadım. Söylenen yöntemler işe yaramadıysa yapacak pek bir şey yok gibi.

Bu arada iOS sürümünüz nedir? Belki de kullandığınız Instagram sürümü ile uyumlu değildir. Emin değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı