Hitman61 Kilopat Katılım 24 Aralık 2016 Mesajlar 231 20 Kasım 2017 #11 dark_night dedi: Bluetooth Wi-Fi Hücresel Veri gibi panelden açıp kapatıyorsanız bir de ayarlarda bakın. Panelden kapadığım halde ayarlarda açık gözüküyor Normalde 1 gün yeten şarj 5-6 saatte bitti. Genişletmek için tıkla... Evet. Yeni bir güncellemeyle Wİ-Fİ ve Bluetooth u panelden kapamayı etkinleştireceklermiş.
dark_night dedi: Bluetooth Wi-Fi Hücresel Veri gibi panelden açıp kapatıyorsanız bir de ayarlarda bakın. Panelden kapadığım halde ayarlarda açık gözüküyor Normalde 1 gün yeten şarj 5-6 saatte bitti. Genişletmek için tıkla... Evet. Yeni bir güncellemeyle Wİ-Fİ ve Bluetooth u panelden kapamayı etkinleştireceklermiş.
Berhan Kanbur Kilopat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 551 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2017 #12 getta dedi: Ben de sıfırdan kurdum fakat iOS 11 6S telefonumu mahfetti. İmzalar açıksa geri dönün. Ben 10.3.3 kullanıyorum rahat ettim. Genişletmek için tıkla... Geri döndüğünüzde iOS 11’deki yedeğinizi geri yükleyebildiniz mi ?
getta dedi: Ben de sıfırdan kurdum fakat iOS 11 6S telefonumu mahfetti. İmzalar açıksa geri dönün. Ben 10.3.3 kullanıyorum rahat ettim. Genişletmek için tıkla... Geri döndüğünüzde iOS 11’deki yedeğinizi geri yükleyebildiniz mi ?
aybrktrhn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 3.440 Makaleler 2 Çözümler 5 21 Kasım 2017 #13 Hitman61 dedi: Evet. Yeni bir güncellemeyle Wİ-Fİ ve Bluetooth u panelden kapamayı etkinleştireceklermiş. Genişletmek için tıkla... YouTube,iOS olan cihazlarda aşırı pil tüketimi ve ısınma sorunu olduğunu söylemişti yanlışım yoksa. Kaynak :Webtekno
Hitman61 dedi: Evet. Yeni bir güncellemeyle Wİ-Fİ ve Bluetooth u panelden kapamayı etkinleştireceklermiş. Genişletmek için tıkla... YouTube,iOS olan cihazlarda aşırı pil tüketimi ve ısınma sorunu olduğunu söylemişti yanlışım yoksa. Kaynak :Webtekno
Hitman61 Kilopat Katılım 24 Aralık 2016 Mesajlar 231 22 Kasım 2017 #14 aybrktrhn dedi: YouTube,iOS olan cihazlarda aşırı pil tüketimi ve ısınma sorunu olduğunu söylemişti yanlışım yoksa. Kaynak :Webtekno Genişletmek için tıkla... Doğru. Hatta Google, güncellemeyle düzelteceklerini de söylemiş.
aybrktrhn dedi: YouTube,iOS olan cihazlarda aşırı pil tüketimi ve ısınma sorunu olduğunu söylemişti yanlışım yoksa. Kaynak :Webtekno Genişletmek için tıkla... Doğru. Hatta Google, güncellemeyle düzelteceklerini de söylemiş.