Selam dostlar, elimde iPhone 6s model bir telefon var ve şu an iOS 13.4 kurulu. Sizce iOS 15.5 versiyonuna güncellemeli miyim, yoksa 13.4 kullanmaya devam mı etmeliyim? Önerilerinizi bekliyorum. Telefon 64 GB.
Selam dostlar, elimde iPhone 6S model bir telefon var ve şu an iOS 13.4 kurulu. Sizce iOS 15.5 versiyonuna güncellemeli miyim, yoksa 13.4 kullanmaya devam mı etmeliyim? Önerilerinizi bekliyorum. Telefon 64 GB.
Selam dostlar, elimde iPhone 6s model bir telefon var ve şu an iOS 13.4 kurulu. Sizce iOS 15.5 versiyonuna güncellemeli miyim, yoksa 13.4 kullanmaya devam mı etmeliyim? Önerilerinizi bekliyorum. Telefon 64 GB.
Bence güncelleyebilirsiniz. 5s ve sonraki Apple ürünlerinde genelde güncelleme sonrası bariz performans sorunlarına pek şahit olmadım, sanırım donanım performansındaki ileriye dönük iyileştirmelerden dolayı. Bu durumu bariz şekilde yaşadığım son durum iPhone 4s'i iOS 7'ye güncellediğim zamandı.