iPhone 6S en fazla 1500TL edecek bir telefon. 2500TL civarlarında bu telefonu 5'e katlayacak Realme 6 var. 3000TL civarlarında Realme 6 8 GB var. 3500 civarlarında ise 10'a katlayacak M51 var.
Değil çöpten ibaret.Redmi neden almasın ki Reddmi çok iyi telefon.
Yanılıyorsun dostumDeğil çöpten ibaret.
Yanılıyorsun dostum![]()
Redmi 8A mı? Yoksa Redmi Note 8 mi?Emin misin? Elimde Redmi 8 telefon var kendisi kasıyor. İstersen ayrı konu aç herkes Redmi çöp olduğu söyleyecektir.
Dostum Redmi 8'in içinde Snapdragon 439 gibi giriş seviyesi bir işlemci bulunuyor. Keşke almadan önce araştırma yapsaydın. Onun dışında Redmi kötü bir marka bu duruma katılıyorum.Emin misin? Elimde Redmi 8 telefon var kendisi kasıyor. İstersen ayrı konu aç herkes Redmi çöp olduğu söyleyecektir.
Redmi 8A mı? Yoksa Redmi Note 8 mi?
Dostum Redmi 8'in içinde Snapdragon 439 gibi giriş seviyesi bir işlemci bulunuyor. Keşke almadan önce araştırma yapsaydın. Onun dışında Redmi kötü bir marka bu duruma katılıyorum.
Redmi 8 kötü bir telefon. Genel olarak Redmi serisi kötü zaten bunu Android'e bağlayanlar olmaz umarım.Düz Redmi 8. ayrı konu aç. Gereksiz mesajdan ban yiyeceğiz.
Zaten iPhone 5 vardı Redmi 8 gibi fazla kasmıyordu. Sonra bozulunca boşta olan Redmi 8 kullanıyorum.
Ne kadara aldınız? Umarım 1500 üstünde bir fiyat vermemişsinizdir.
Allah'ım şaka gibi 3500TL'yi çöpe atmışsınız çok geçmiş olsun. 3500TL'ye 10 kat daha iyi telefonlar vardı be.
O zaman hayırlı olsun. O fiyata başka telefon yok zaten.1400'e aldık 0 demişim 2.el aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.