iPhone 6S kullanılır mı?

ahmetakpinar

Yoctopat
Daha fazla  
Şu an Omix X600 cihazını kullanıyorum ve gayet memnunum ancak telefon elime büyük geliyor ve rahatsız ediyor. Annemin telefonu olan iPhone 6S Plus ile değiş tokuş yapmayı düşünüyorum. Diğer yandan da babamın 2023 model elime uygun bir telefon olan Oppo telefonunu da düşünüyorum. Ne yapmalıyım? Yardım edin.

Şu an Omix X600 cihazını kullanıyorum ve gayet memnunum ancak telefon elime büyük geliyor ve rahatsız ediyor. Annemin telefonu olan iPhone 6S Plus ile değiş tokuş yapmayı düşünüyorum. Diğer yandan da babamın 2023 model elime uygun bir telefon olan Oppo telefonunu da düşünüyorum. Ne yapmalıyım? Yardım edin.
kesinlikle 6s ile değişim yapmayın yakın zamanda whatsappı bile desteklemeyiceğini duymuştum doğruluğundan şüpheliyim.
opponun modeli nedir ?

İkinci telefon olarak 6S kullanıyorum. Sadece alo diyeceksen ve ara ara sosyal medyada takılacaksan kullanılır ama ne kamerası iyi ne oyun oynatabilir ne de çok küçük ekranından dolayı film-dizi izlerken keyif verir. Bunları söylemekte fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı