iPhone 6S mi 7 mi ?

Makaleler
1
Daha fazla  
Artık telefon değiştirmemin vakti geldi. Uzun bir aradan sonra yeni bir telefon alacağım. Hayatımda ilk defa iPhone kullanacağım için zorlanır mıyım ? 6s düşünüyorum. Bütçemi zorlasam iPhone 7ye yetiyor. 6s ile 7 karşılaştırmalarında 7 biraz daha gelişmiş modeli olaraktan gerek kamera gerek pil gerek işlemci vs. 6s'ten üstün. 6s mi almalıyım 7 mi ? yaklaşık 4-5 sene kullanacağım. Çok telefon değiştiren birisi değilim. Ne almamı önerirsiniz ? Cumartesi günü telefonu alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 senedir 6s kullanıcısıyım home tuşu yüzünden 2 kez garantiye yolladım malesef onun dışında gayet memnunum uzun ömürlü olması için 7 alın bence.

iPhone 7 modeli 6S modeline kıyasla daha istikrarlı daha stabil çalışmaktadır. Her zaman güncel olan telefonu tercih etmelisin. Yakın zamanda 6S devri de kapanacak. iPhone 7 seni uzun bir süre götürecektir. Fakat belirtmek isterim ki ; cihazın kronik sorunları mevcut. Örnek olarak arka tarafındaki Apple Logosunun altından gelen "tık tık" sesleri.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı