iPhone 6S Mi? Xiaomi Note 8 Mi?

Ben 2017 den beri kullanıyorum şöyle kasma donma sorun yok bataryam %74 sağlığı evet korkunç derecede kötü durumda biliyorum fakat değişimi 320 tl hadi değiştirsem bile 2015 model bir telefon 5 yıl geçmiş aradan bi çok işime yarıyor evet hani iphone 5s de kullandım 2014 den 2017 e kadar fakat bu mi note 8 red çok hoşuma giti gerçekten telefonu satsam zaten 1400 tl para çıkıyor :)
Ben 2017 den beri kullanıyorum şöyle kasma donma sorun yok bataryam %74 sağlığı evet korkunç derecede kötü durumda biliyorum fakat değişimi 320 tl hadi değiştirsem bile 2015 model bir telefon 5 yıl geçmiş aradan bi çok işime yarıyor evet hani iphone 5s de kullandım 2014 den 2017 e kadar fakat bu mi note 8 red çok hoşuma giti gerçekten telefonu satsam zaten 1400 tl para çıkıyor :)

6S 32 GB kulanıcısıyım. Yaklaşık 4 senedir kullanıyorum ve artık bataryamı da değiştirmediğim için, çöp oldu. Herhangi bir bi sorunum yok, fakat sizce Xiaomi Note 8 alınır mı? Alınmaz mı? Veya 1 sene daha bekleyip iPhone bakacağım.
Kendin söylüyorsun sorun yok diye bence batarya değiş yoluna devam et. ;)

Arkadaşın eşine aldık Note 8 'i oda Iphone 6s'den geçiş yaptı ben önermiştim her gün bana dua ediyor. :)

Kullanım detaylarınızı bilmiyorum tabiki ancak bekleyip tekrar Apple dan bir cihaz almak daha iyi olur diye düşünüyorum. iOS kendini aratıyor. ( benim görüşüm arkadaşlar fanboy değilim :D )

Kullanım detaylarınızı bilmiyorum tabiki ancak bekleyip tekrar Apple dan bir cihaz almak daha iyi olur diye düşünüyorum. iOS kendini aratıyor. ( benim görüşüm arkadaşlar fanboy değilim :D )
Evet Kesinlikle yani kamerası evet xiaomi nin iyi olabilir megapiksel olarak ama iphone kamerası gerçekten kendini hem aratıyor Kasma diye bi sorun yok bence en iyisi batarya değişimi yapıp bu yaz yeni bir iphone geçiş yapmak 8 plus düşünüyorum sizce alınır mı 2020 den 2023 kadar kullanmak için? 2023 yine telefon değişimi yaparım

Hocam eğer alıştıysanız asla ama asla geçmeyin. Bu Note 8 mevzusu da değil.
Ben Eylül ayında iPhone 6’mı satıp Mi 9T 128 GB’a geçtim ve yaklaşık olarak 15 gün önceye kadar kullandım. Sürekli Android kullanan ve bütçesi dar olan arkadaşlar için bir nimet olabilir bu telefon. Üstelik ben yurtdışı aldığımdan inanılmaz uygun bir fiyata inanılmaz bir nimet diyebilirim. Ancak bu rüya 3 ay sürdü benim için. Satıp iPhone’a geri döndüm.

Kendi maceramı yazma sebebim ise 6S’ten Mi 9T veya Mi 9SE tarzı bir cihaza geçseniz bence makul derim ama Note 8’e geçmek bence mantıklı değil.

Hocam eğer alıştıysanız asla ama asla geçmeyin. Bu Note 8 mevzusu da değil.
Ben Eylül ayında iPhone 6’mı satıp Mi 9T 128 GB’a geçtim ve yaklaşık olarak 15 gün önceye kadar kullandım. Sürekli Android kullanan ve bütçesi dar olan arkadaşlar için bir nimet olabilir bu telefon. Üstelik ben yurtdışı aldığımdan inanılmaz uygun bir fiyata inanılmaz bir nimet diyebilirim. Ancak bu rüya 3 ay sürdü benim için. Satıp iPhone’a geri döndüm.

Kendi maceramı yazma sebebim ise 6S’ten Mi 9T veya Mi 9SE tarzı bir cihaza geçseniz bence makul derim ama Note 8’e geçmek bence mantıklı değil.
Yok Vazgeçtim zaten dostum gerçekten o iphone çektiği resim bir başka oluyor ve gerçekten kasma ısınma veya donma gibi sorun asla yaşamadım sadece batarya sağlığım %74 batarya değiştirsem süper olacak o yüzden 320 tl verip yeni telefon alma derdinden kurtulucam.

Bu mesajı Note 8'den yazıyorum.Gayet alınabilir bir cihaz.Apple artık bozmaya başladı.İOS güncellemelerini eski telefonlara getirmemeleri gibi durumlar 6S'de sizi üzer.Bu yüzden gerek kamerası gerek ise performansı nedeniyle Note 8

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı