iPhone 6S modelinden 8 Plus'a Geçilir mi?

6s Plus kullanan birisi 8 Plus'a geçmeli midir yoksa beklemeli midir? Telefondan beklentim stabilite, uzun bekleme süresi ve kronik sorunlarının olmaması.

Bende 2 yıldır 6S Plus kullanıyorum ama geçmeyi düşünmüyorum. Zira bana pek farkı olmayacak.

Şarjım ortalama 2 gün (Wifi+Hücresel açık) gidiyor. Performans olarak daha takılma yaşamadım yaşamamda gayet güçlü. Hafıza olarak 64GB almıştım gerek uygulamalar gerek Spotify listelerimi indirmeme hayli hayli yetiyor.

Şuan için üst modele geçmek yerine aklımda Apple Watch almak var. Eğer sen telefonundan memnunsan değişmene gerek yok diye düşünüyorum.

Bu süreçte batarya değiştirdiniz mi acaba?

Bu süreçte batarya değiştirdiniz mi acaba?

İlk aldığımda 3 gün gittiği oluyordu ama şimdi 3 günlere çıkamıyorum. Batarya konusunda şanslıyım galiba. Özenli kullanırım genelde tak-çıkar yapmıyorum o yüzden batarya sağlığı pek bozulmadı ama tabi ki fark var.

6s Plus gayet güçlü bir telefon. Bende bütçem olmadığı için 6 Plus ve 6s Plus bakıyorum. 7 ve 8 Plus'a gerek duymuyorum. Twitch, Youtube, Facebook için gayet yeterliler. Oyunlarda da sizi zora sokmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…