iPhone 6S nasıl formatlanır?

Protogen_0

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
riidır
Meslek
e
Herkese sa, az önce MÖ. 3310 yılından kalma (abartıyorum xd) iPhone 6S buldum ama USB aksesuar almıyor. Şifreyi bilmiyorum, nasıl reset atılır bana akıl verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese sa, az önce mö. 3310 yılından kalma (abartıyorum xd) iPhone 6S buldum ama USB aksesuar almıyor. Şifreyi bilmiyorum, nasıl reset atılır bana akıl verir misiniz?

Cihazı kapatın ana ekran tuşuna basılı tutarken USB kablonuzu hem telefona hem de bilgisayarınıza baglayın ve ardından ITunes'ı ındırıp acın ve itune'sa bagladıgınızda IPhone'a geri yükleye basın, güncelleye basmayın. Guncelleme dedıgınızde sadece yazılımı guncelleyecektır, IPhone'a geri yukleye bastıgınızda yazılımı otomatık ındırmeye baslayacak ve ardından yazılım telefona atılmaya baslayacak ve ıcındekı tum bılgıler sılınecektır. Telefonunuzdakı ICloud'da IPhone'umu bul açıksa yazılımdan sonra etkinleştirme kilidine düşecektir. Bu yuzden de ICloud'u dogru gırmeden acamazsınız fakat kapalıysa sorunsuz kurulum yapabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazı kapatın anaekran tuşuna basılı tutarken USB kablonuzu hem telefona hem de bilgisayarınıza baglayın ardından ITunes'ı ındırın acın ve iTunesa bagladıgınızda iphonea geri yükleye basın yazılımı otomatık ındırmeye baslayacak ve ardından yazılım telefona atılmaya baslayacak ve ıcındekı tum bılgıler sılınecektır telefonunuzdakı ICloud'da IPhone'umu bul açıksa yazılımdan sonra etkinleştirme kilidine düşecektir ve ICloud'u dogru gırmeden acamazsınız fakat kapalıysa sorunsuz kurulum yapabilirsiniz.

Bence biliyorsa denesin. Bilmiyorsa %100 telefon kullanılamaz hale gelir. Risk almaya gerek yok bence denesin pin şifresini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı