iPhone 6S nasıldır?

Babam kullanıyor, ve sosyal medya vs işleri için hala kullanılır ama icloud vs. sıkıntısı olmaması lazım, yoksa çok uğraştırıyor.

Hali hazırda kullanıyorum alma, artık hiçbir uygulama desteklemiyor. Whatsapp içinde bile çoğu özellik çalışmıyor. Tek görüntülemelik fotoları bile açamıyorsun. 2. Telefon olarak alo desin yeterden başka bir işime yaramıyor.

Aynen hocam bende bu yüzden almak istemiyorum çoğu uygulamayı açmıyor filan dedi bazı arkadaşlarım çok işime yaramayacak almayacağım galiba ama parada yok ne yapsam bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

iPhone 6 mı kullanıyorsun hacım? Nasıl desteklemiyor? Çoğu uygulama iOS 14 istiyor minimum.

Sürüm sıkıntısından dolayı bazı uygulamalar yüklenmiyor. Çözümünü yüksek modelli bir iPhone cihazda sizin iCloud hesabınız girilmişken satın alım gerçekleştirerek kendi telefonunuzda eski sürümünü indirebilirsiniz.

iPhone 6 mı kullanıyorsun hacım? Nasıl desteklemiyor? Çoğu uygulama iOS 14 istiyor minimum.
Eki Görüntüle 1973876Eki Görüntüle 1973877Eki Görüntüle 1973878
Desteklemesi ve indirilmesi önemli değil. Ya eski sürümünü indir diyor onu indiriyorsun yada indirdiğinde sürüm eski olduğu için özellikler çalışmıyor. İnstagramda durumlarda sorun oluyor mesela filtreleri kullandırtmıyor. Whatsappta çoğu özelliği kullandırtmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…