Telefonum bozuldu ve telefona ihtiyacım var ama bütçem çok kısıtlı 1000-1500TL para verebilirim en fazla aklıma iPhone 6S geliyor bir tane buldum. sahibnden temiz 6S 32 GB 1500TL pazarlıkla 1400TL alınır mı?
Babam kullanıyor, ve sosyal medya vs işleri için hala kullanılır ama icloud vs. sıkıntısı olmaması lazım, yoksa çok uğraştırıyor.Telefonum bozuldu ve telefona ihtiyacım var ama bütçem çok kısıtlı 1000-1500TL para verebilirim en fazla aklıma iPhone 6S geliyor bir tane buldum. sahibnden temiz 6S 32 GB 1500TL pazarlıkla 1400TL alınır mı?
Halihazırda kullanıyorum alma, artık hiçbir uygulama desteklemiyor. WhatsApp içinde bile çoğu özellik çalışmıyor. Tek görüntülemelik fotoları bile açamıyorsun. 2. Telefon olarak alo desin yeterden başka bir işime yaramıyor.
Halihazırda kullanıyorum alma, artık hiçbir uygulama desteklemiyor. WhatsApp içinde bile çoğu özellik çalışmıyor. Tek görüntülemelik fotoları bile açamıyorsun. 2. Telefon olarak alo desin yeterden başka bir işime yaramıyor.
Desteklemesi ve indirilmesi önemli değil. Ya eski sürümünü indir diyor onu indiriyorsun yada indirdiğinde sürüm eski olduğu için özellikler çalışmıyor. İnstagramda durumlarda sorun oluyor mesela filtreleri kullandırtmıyor. Whatsappta çoğu özelliği kullandırtmıyor.iPhone 6 mı kullanıyorsun hacım? Nasıl desteklemiyor? Çoğu uygulama iOS 14 istiyor minimum.
Eki Görüntüle 1973876Eki Görüntüle 1973877Eki Görüntüle 1973878
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.