AcemiTeknocu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 2.238 Çözümler 2 19 Ocak 2019 #21 Özür diler ama bir konuda danışmak istiyorum. Android için pil sağlığı öğrenebilir miyim? Vestel Venüs Z20.
Özür diler ama bir konuda danışmak istiyorum. Android için pil sağlığı öğrenebilir miyim? Vestel Venüs Z20.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2019 #22 AcemiTeknocu dedi: Özür diler ama bir konuda danışmak istiyorum. Android için pil sağlığı öğrenebilir miyim? Vestel Venüs Z20. Genişletmek için tıkla... *#*#4636#*#* yazın telefon yerine, sonra "Battery" kısmında "Battery Health" yazar. Orada "Good" diyorsa pil sağlığı iyidir zaten.
AcemiTeknocu dedi: Özür diler ama bir konuda danışmak istiyorum. Android için pil sağlığı öğrenebilir miyim? Vestel Venüs Z20. Genişletmek için tıkla... *#*#4636#*#* yazın telefon yerine, sonra "Battery" kısmında "Battery Health" yazar. Orada "Good" diyorsa pil sağlığı iyidir zaten.