iPhone 6S Plus çok kasıyor

Sqwerq

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize merhaba. Bugün size iPhone 6S Plus'ımdaki sorunu anlatacağım buna çözüm bulmak istiyorum başlayalım. Telefonumda bir sorun var.
Bu sorun şöyledir ki şarjım çok hızlı bitiyor. Ardından şarj 50'nin üstündeyken bile kasıyor. Şarja takınca kasma düzeliyor. Bir sorun da şu.
Kapatıyorum açıyorum açıkken şarj 3 ise kapandıktan sonra şarj 20 oluyor. Batarya değiştirmem gerek biliyorum ama ya düzelmezse diye bir endişem var.
4-5 ay içerisinde yeni bir telefon alacağım Allah nasip ederse. O zamana kadar dayanması lazım. Sizce telefonun pil dışında başka sorunu var mı?
Pili değiştirmeli miyim? Bir de şunu söylemeyi unuttum (ben bu telefonu yenilenmiş olarak yaklaşık 2.5 sene önce aldım.). Sonradan ekliyorum kusura bakmayın ama telefonun pil kısmında açılma gitgide artmış normalde az bir açıklık vardı ekran değiştiğinden dolayı.

6S eski bir model bi sorup git istersen arayabilirsin ama yabında gezdirme kullanmamaya çalış
ben öğrenciyim de telefonu tamamen kapattım şuan yarın okula gidicem telefon dolabına bunu kapalı bi şekilde koysam sorun olur mu öğle arası yaptırmayı düşünüyorum da

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı