iPhone 6S Plus kasa açıklığı sorunu

Daha fazla  
İphone 6s pulus telefonumda kasa açıklığı var daha önce ahize sorunu vardı sıfırını vermişti genpa şimdi ise telefonda kasanın açıklığından kaynaklanan ekrana toz girdi şebeke çekip çekmedini gösteren yerde ve telefonumu kılıfla kulanmıyorum kasada cizikler var. Bir çizik var biraz uzun anahtar çizdi galiba. Cebimde acaba cığazın yenisini verirler mi, çizik var diyerek garanti dışı bırakabilirler mi ama çizik yokken de vardı açıklık. Dun oldu çizik. Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İphone 6s pulus telefonumda kasa açıklığı var daha önce ahize sorunu vardı sıfırını vermişti genpa şimdi ise telefonda kasanın açıklığından kaynaklanan ekrana toz girdi şebeke çekip çekmedini gösteren yerde ve telefonumu kılıfla kulanmıyorum kasada cizikler var. Bir çizik var biraz uzun anahtar çizdi galiba. Cebimde acaba cığazın yenisini verirler mi, çizik var diyerek garanti dışı bırakabilirler mi ama çizik yokken de vardı açıklık. Dun oldu çizik. Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Bence çok geç olmadan tekrar genpaya götürün kasa açıklığı garanti kapsamına giriyor olması lazım.

Aynı sorun benim iPhone 6s Plus telefonumda da mevcut. Üst kısmında sol köşeden sağ köşeye kadar açıklık var servise verdiniz mi ne oldu cevaplarsanız sevinirim

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı