iPhone 6S Plus mı, Huawei P30 Lite mı?

Geçtim ve şu an yağ gibi akıyor telefon. Kamerası desen Huawei'nin kamerasına bin basar. İyi ki geçmişim diyorum. Pil sağlığı %100. sadece bir tık ısınması fazla onu da doğal karşılıyorum.
7 senelik iphone 6s plus şu an günümüzde satılan çoğu telefona göre kat kat daha iyidir. İnsan kullanımı için yapılmıştır çin mallarına ve android cihazlara benzemez size kalite hissiyatını sonuna kadar verir.
 
Android iletim sistemi bulunduran bir telefon mu kullanmak istiyorsun? Yoksa iOS işletim sistemine sahip bir telefon mu kullanmak istiyorsun? Ona göre tercih et bence çünkü Android/ iOS tercih meselesi.
 
Kafa kafaya takas ettim p 30 Lite ile. Ayrıca P30 Lite'ın arka camı tamamen çatlaktı ve ön cam atıyordu yani telefonu baş aşağı tutunca ekran düşecekti neredeyse. Neyse kurtulduğum iyi oldu şu an 6S Plus'dan çok memnunun daha dün gece iOS 15.5i aldı ve hem performans hem de pil anlamında iyileştirme yapılmış hissedilir derecede. Ek olarak telefonu öylesine Letgo'ya koyayım dedim gelen tekliflere bakmak için Galaxy S8 Plus takas teklifi geldi sizce değerlendirmeli miyim?
 

Geri
Yukarı