iPhone 6S Plus şarj ekranında kaldı

Yer
Yalova/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyiz aga.
Hocalarım merhaba.
6S Plus cihazım şarjdayken şarjı azalıyordu ama hızlı azalıyordu ilk defa oldu bu düşme.
Sonra kapandı ve şarj yok ekranına geldi.
Şarja taktım ama o kırmızı şarj oluyor ekranında kaldı cihaz ne yaptıysam açamadım.
1 gün şarjda beklettim ama gene gelmedi.
Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Teşekkür ederim.

Öncelikle bu zamanda nasıl hala iPhone 6S kullanabildiğinize şaşırdım. Ve bu konuda size tavsiyem hemen telefonu elden çıkartmanız ve bütçeyi biraz yukarı çıkararak Samsung telefon veya iPhone X almanızı tavsiye ederim.

Hocam o telefon öldü ölecek zaten bırakın da huzurla uyusun.
Öncelikle bu zamanda nasıl hala iPhone 6S kullanabildiğinize şaşırdım. Ve bu konuda size tavsiyem hemen telefonu elden çıkartmanız ve bütçeyi biraz yukarı çıkararak Samsung telefon veya iPhone X almanızı tavsiye ederim.
hocam main olarak kullandığım cihaz değil zaten yedek tel olarak duruyor evde lazım olur diye tutuyorum.
Bataryası sorunlu gibi duruyor, batarya değişimi gerekebilir.
Bataryası yeni hocam, 5 ay olmamıştır daha bataryayı alalı.

hocam main olarak kullandığım cihaz değil zaten yedek tel olarak duruyor evde lazım olur diye tutuyorum.

Bataryası yeni hocam, 5 ay olmamıştır daha bataryayı alalı.
Öncelik ile takılan batarya kalitesiz yani çakma normal bi durum. 5. Ay iyi dayanmış benim bi arkadaşım 2 ayda bir batarya değişiyordu. En iyisi bataryayı değişip sat ve illaki yedek tel istiyorsan j7 prime veya f/p bi tel al

Telefon şarja bağlı değilken açılıyor mu? Eğer logo geliyorsa, geldikten hemen sonra fişe takın açılabilir.

Hocam şarja takıyorum şarj oluyorda kalıyor, bataryayı çıkartıp şarja takınca Apple logosu geliyor o anda bataryayı takıyorum cihaz açılıyor ama hemen kapanıp geri şarj oluyor ekranına geri geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı