iPhone 6S Plus şarj ekranında kaldı

Hocalarım merhaba.
6S Plus cihazım şarjdayken şarjı azalıyordu ama hızlı azalıyordu ilk defa oldu bu düşme.
Sonra kapandı ve şarj yok ekranına geldi.
Şarja taktım ama o kırmızı şarj oluyor ekranında kaldı cihaz ne yaptıysam açamadım.
1 gün şarjda beklettim ama gene gelmedi.
Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Teşekkür ederim.

Bu bana da oluyor hep iPhone 6 var bende kapandıktan hemen sonra şarja takmazsam açması çok zor, oluyor aynı dediğiniz gibi oluyor şarj ekranında kalıyor. Ben telefonu şarjda 2-3 saat beklentinin açılıyordu araralarda şarjdan çıkarıyor telefonu açmaya çalışıyordum ses açma tuşuna hemen sonra kısma tuşuna basıp güç tuşuna basıyordum, bunu aralıkla tekrar ediyordum şarjdayken kendi kendine açılıyordu. İsterseniz deneyin belki sizde de olur.

Telefonu recovery moda alıp iTunes görüyor mu diye deneyebilirsiniz belki yazılımsal bir sıkıntı olmuştur. Kolayca restore edebiliyorsunuz.

hocam main olarak kullandığım cihaz değil zaten yedek tel olarak duruyor evde lazım olur diye tutuyorum.
Telefonun yedekte olsa bile sıkıntı çıkarabilir. Çünkü asıl telefonun bozulursa yedek telefona geçersin. Ama senin dediğin konuda kullandığın iPhone telefon sıkıntılı diyorsun. Benim tavsiyem telefon değiştirmen olacak.

Bu durum pilin voltajı cihazı çalıştırmaya yetmediğinde oluyor. Yaşlı pilli cihazlarda oyun oynamak-ağır işler yapmakta bu ekrana düşmeye sebep olur. Çözüm pil değişimi. Eğer pil değişimide fayda etmez ise şarj entegresi değişmeli.

Hocam o telefon öldü ölecek zaten bırakın da huzurla uyusun.
Öncelikle bu zamanda nasıl hala iPhone 6S kullanabildiğinize şaşırdım. Ve bu konuda size tavsiyem hemen telefonu elden çıkartmanız ve bütçeyi biraz yukarı çıkararak Samsung telefon veya iPhone X almanızı tavsiye ederim.
Neden ölsün, neden kullanılmasın? 2 sene gideri olan cihazdır.

Tamam o batarya ölmüş. Telefonu satıp farklı bir şey alabilirsin. Bu arada insanlar neden bu kadar şaşırmış 6s kullanılmasına anlamadım. Benim main telefon 7 yani.

Bu durum pilin voltajı cihazı çalıştırmaya yetmediğinde oluyor. Yaşlı pilli cihazlarda oyun oynamak-ağır işler yapmakta bu ekrana düşmeye sebep olur. Çözüm pil değişimi. Eğer pil değişimide fayda etmez ise şarj entegresi değişmeli.

Neden ölsün, neden kullanılmasın? 2 sene gideri olan cihazdır.

Hocam pili zaten değiştirmiş adam hem de kaç sefer.

6s in 2 sene gideri falan yok. Ölmüş cihaz işte bırakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı