iPhone 6S Plus şarj ekranında kaldı

O zaman, sorun %100 şarj entegresi ile alakalıdır. Çok eskiden başıma gelmişti iPhone 6 ile.
Pil hemde yan sanayi biraz normal. Ben entegre hakkında olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa hiç şarj almazdı direk.

Pil hemde yan sanayi biraz normal. Ben entegre hakkında olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa hiç şarj almazdı direk.
Alır. Başıma geldi bende ilk pilden zannederek pili kendim değiştirmiştim ama telefonun şarjı 20 dakika bile dayanmıyordu ve deli gibi ısınıyordu. Sorun şarj entegresi kaynaklıymış. Bazen konu sahibinin yaşadığı durumuda yaşıyordum ama 2 dakika bekleyince açılıyordu.

Alır. Başıma geldi bende ilk pilden zannederek pili kendim değiştirmiştim ama telefonun şarjı 20 dakika bile dayanmıyordu ve deli gibi ısınıyordu. Sorun şarj entegresi kaynaklıymış. Bazen konu sahibinin yaşadığı durumuda yaşıyordum ama 2 dakika bekleyince açılıyordu.
Sizin sorununuzu bilmem ama gennelikle bozulunca almıyor. Kendimden biliyorum.

Telefonun yedekte olsa bile sıkıntı çıkarabilir. Çünkü asıl telefonun bozulursa yedek telefona geçersin. Ama senin dediğin konuda kullandığın iPhone telefon sıkıntılı diyorsun. Benim tavsiyem telefon değiştirmen olacak.

Hocam cihaz 128 GB o yüzdende değiştirmek istemiyorum, eski cihazım hocam bu asıl cihazım 6S değil.

Bu durum pilin voltajı cihazı çalıştırmaya yetmediğinde oluyor. Yaşlı pilli cihazlarda oyun oynamak-ağır işler yapmakta bu ekrana düşmeye sebep olur. Çözüm pil değişimi. Eğer pil değişimide fayda etmez ise şarj entegresi değişmeli.

Neden ölsün, neden kullanılmasın? 2 sene gideri olan cihazdır.

Başka bir 6S pili taktım cihaz açıldı sorun pilde demek hocam.

Hocam pili zaten değiştirmiş adam hem de kaç sefer.

Pili değişmedim hocam önceki orijinal pilim ölmüştü bunu aldım bu da böyle oldu başka bir pil taktım şu an çalışıyor.

Pil hem de yan sanayi biraz normal. Ben entegre hakkında olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa hiç şarj almazdı direk.

Pilden kaynaklıymış hocam.

Bu arada 6S kullanılmaz falan diyen hocalarım için kesinlikle kullanılır bir cihaz günümüzde hala 5S kullanan görüyorum 6S hala iş gören taş gibi bir cihaz.

Hocam cihaz 128 GB o yüzdende değiştirmek istemiyorum, eski cihazım hocam bu asıl cihazım 6S değil.

Pili değişmedim hocam önceki orijinal pilim ölmüştü bunu aldım bu da böyle oldu başka bir pil taktım şu an çalışıyor.

Bu arada 6S kullanılmaz falan diyen hocalarım için kesinlikle kullanılır bir cihaz günümüzde hala 5S kullanan görüyorum 6S hala iş gören taş gibi bir cihaz.

Fazla ömrü yok hocam o telefonun. Siz yine de 1 sene belki 6 ay falan telefonunuzla güzel vakit geçirin.

Çözüldüğüne sevindim. 5S kullanılmazda, 6S ve 7'nin 1.5-2 sene ömrü olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı