iPhone 6S Plus vs 7

Sefaltnts3945

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yakında telefon alacağım. iPhone 7 ile 6splus arasında kaldım. 7 daha yeni ama 6S Plus'ın bataryası büyük. Şarjı çabuk bitmesin istiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bir de Trendyol'da EasyCep'in 6S Plus'ları güvenilir olur mu? Mükemmel kategorisinde.

Son düzenleyen: Moderatör:

İkisi arasında bir tercih yapacaksan iPhone 7+Deji batarya almanı tavsiye ederim.

Bence EasyCep alma bütün parçaları değişmiş oluyor çoğunlukla, bence alacaksan iPhone 7 al bataryasını değiştirebilirsin.

Bence EasyCep alma bütün parçaları değişmiş oluyor çoğunlukla, bence alacaksan iPhone 7 al bataryasını değiştirebilirsin.
Whatsappı destekler mi 4-5 yıl daha ve deji bataryayla ne kadar dayanır normal kullanımda.Sosyal medya vs. kullanmayacağım.Bu yüzden dayanacağını düşünüyorum.

Peki 4-5 yıl daha destekler mi WhatsApp'ı sence.

WhatsApp şu anda en az iOS 12 istiyor. iPhone 7'nin güncelleme desteği iOS 15 sürümünde bitti. Son sürüm baz alındığında 7 de WhatsApp 3 yıl sorunsuz çalışır diye düşünüyorum.

Bana liseyi bitirene kadar dayansa yeterli. Yani 4 sene falan şu an 8deyim.

4 yıl kullanım için ya bütçeyi arttırıp 8 alacaksın ya da uygulama sürümünde sıkıntı olduğunda uygulama hilesini devreye sokup 1 yıl daha kullanmaya çalışacaksın.

4 yıl kullanım için ya bütçeyi arttırıp 8 alacaksın ya da uygulama sürümünde sıkıntı olduğunda uygulama hilesini devreye sokup 1 yıl daha kullanmaya çalışacaksın.
8 alamayacağıma göre birazcık crack olaylarına girişirim yapacak birşey yok.Android seçemiyorum,çoğu telefon büyük.İphonelerin görüntüsünü de seviyorum o ayrı konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…