iPhone 6S Plus vs 7

Sefaltnts3945

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yakında telefon alacağım. iPhone 7 ile 6splus arasında kaldım. 7 daha yeni ama 6S Plus'ın bataryası büyük. Şarjı çabuk bitmesin istiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bir de Trendyol'da EasyCep'in 6S Plus'ları güvenilir olur mu? Mükemmel kategorisinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yakında telefon alacağım. iPhone 7 ile 6splus arasında kaldım. 7 daha yeni ama 6S Plus'ın bataryası büyük. Şarjı çabuk bitmesin istiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bir de Trendyol'da EasyCep'in 6S Plus'ları güvenilir olur mu? Mükemmel kategorisinde.

İkisi arasında bir tercih yapacaksan iPhone 7+Deji batarya almanı tavsiye ederim.

Bence EasyCep alma bütün parçaları değişmiş oluyor çoğunlukla, bence alacaksan iPhone 7 al bataryasını değiştirebilirsin.

Bence EasyCep alma bütün parçaları değişmiş oluyor çoğunlukla, bence alacaksan iPhone 7 al bataryasını değiştirebilirsin.
Whatsappı destekler mi 4-5 yıl daha ve deji bataryayla ne kadar dayanır normal kullanımda.Sosyal medya vs. kullanmayacağım.Bu yüzden dayanacağını düşünüyorum.

4 yıl kullanım için ya bütçeyi arttırıp 8 alacaksın ya da uygulama sürümünde sıkıntı olduğunda uygulama hilesini devreye sokup 1 yıl daha kullanmaya çalışacaksın.
8 alamayacağıma göre birazcık crack olaylarına girişirim yapacak birşey yok.Android seçemiyorum,çoğu telefon büyük.İphonelerin görüntüsünü de seviyorum o ayrı konu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı