iPhone 6S Plus vs 7

4 sene sana yetmez o bütçeye Android cihazlara yönelmelisin ya da 1 yıl boyunca üstüne ekleyip SE 2020 veya 8 almanı öneririm.
Andoid cihazlara yünelmesine yönelirim de bana tavsiye vermeniz lazım.3500e sıfır vey ayenilenmiş bir cihaz lazım.2. elde sıkıntı çıkar.Ekranı da çok büyük olmayan bir telefon önerebilirseniz olur tabiki.

Andoid cihazlara yünelmesine yönelirim de bana tavsiye vermeniz lazım. 3500e sıfır vey ayenilenmiş bir cihaz lazım.2. elde sıkıntı çıkar. Ekranı da çok büyük olmayan bir telefon önerebilirseniz olur tabii ki.

3500'e 0 iyi bir Android cihaz yok. Bu bütçede ikinci el S9 alabilirsin.

Hocam bence bu telefonlar yerine güncel android tercih edebilirsin, tabi bunlar sadece öneri. Ama illa iphone alıcam dersen iphone 7 daha iyi.

Hocam bence bu telefonlar yerine güncel android tercih edebilirsin, tabi bunlar sadece öneri. Ama illa iphone alıcam dersen iphone 7 daha iyi.
Android önerin de alayım.Ama 3500e kadar tavsiye edin.Bir de androidlerin ekran boyutları çok büyük oluyor.Buna göre yardım edersenzi sevinirim.

Android önerin de alayım. Ama 3500e kadar tavsiye edin. Bir de Android'lerin ekran boyutları çok büyük oluyor. Buna göre yardım edersenzi sevinirim.

Hocam piyasa fiyatlarını inanın artık bende bilmiyorum, bu nedenle bir telefon önermem yanlış olur. Android'de küçük telefon kalmadı artık 6.4 inç ve 6.7 inç aralığında geziyor. Küçük telefon kriterini iPhone 7 gayet iyi karşılayacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı