iPhone 6S Plus vs Samsung S7 Edge

Tavsiyede bulunuyor olabilir miyim ?

Ben zaten samsung hakkında bilgi vermedim belki daha da iyi olabilir ben iPhone üzerinden gittim ve tavsiyede bulundum.
Tavsiyede bulunduğun modeller konuştuklarımızın yanında devede kulak da o yüzden dedim. Yoksa tavsiye yapmana bir şey demedim tabii ki.

S7 Edge daha iyi . İphone çok stabil fakat samsung bu sorunu çözdü . Bu sebeple s7 edge öneririm

İphone 6sPlus öneririm. Babamda 4 yıllık İphone 5 var. Hala stabil çalışıyor. Hatta o kadar stabilki babam telefonu belki bana verecek. Şöyle söyleyeyim. İOS u sadece İphone kullanıyor. Ancak neredeyse piyasanın %90 Android kullanıyor. Ancak onlar kendi Android sistemlerinde kalıyorlar. Android 6.0 Marshallow ise onda kalıyor. İphone ise hep İOS güncellemesi alıyor. Babam ilk aldığından İOS 7 veya 6 idi. Şimdi İOS 9. O yüzden daha stabil İphone. Birde babam İphone 5 i 4 yıl kullandı. 1 yılda ben kullanacağım. Ve o İphone 5 sizin alacağınız ise İphone 6sPlus. Umarım anlatabilmişimdir. Şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…