iPhone 6S Plus'ta ICloud'dan nasıl çıkış yapılır?

melikcns

Yoctopat
Merhabalar. Elimde iPhone 6S Plus var ama 2. el olarak alınmış önceden ve sahibi iCloud hesabından çıkış yapmamış ben de telefonu sıfırlayamıyorum. Telefonun sahibine de ulaşılmıyor. Hiçbir türlü çıkış yapamıyorum hesabından. Jailbreak diye bir şey duydum ama pek fikrim yok. Nasıl olur da ben bu ICloud'dan kurtulurum? Yardımcı olabilir misiniz?

Merhabalar. Elimde iPhone 6S Plus var ama 2. el olarak alınmış önceden ve sahibi iCloud hesabından çıkış yapmamış ben de telefonu sıfırlayamıyorum. Telefonun sahibine de ulaşılmıyor. Hiçbir türlü çıkış yapamıyorum hesabından. Jailbreak diye bir şey duydum ama pek fikrim yok. Nasıl olur da ben bu ICloud'dan kurtulurum? Yardımcı olabilir misiniz?
Öncelikle geçmiş olsun. Eğer elinizde fatura var ise müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Diğer türlü kurtulma şansınız olduğunu düşünmüyorum.

Cihazın çalıntı olma ihtimali var hocam SIM kartınızı takmayın ICloud'lu bir iPhone neredeyse bir çöptür Jailbreak atip checkra1n ile aktivasyon ekranını bypass edebilirsiniz ama kesinlikle önermiyorum hem SIM kart iptal oluyor hem de bir sürü güvenlik açığı olmuş oluyor en güvenlisi cihazınızın anakartını değiştirtmek veya da başka bir cihaz satın almak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı