iPhone 6S restore moddan çıkmıyor

PeeWee

Hectopat
Daha fazla  
Elimde bir iPhone 6S var. iTunes üzerinden sıfırlamak için restore moduna girmiştim. iTunes üzerinden telefonu sıfırlarken bir hata verdi ama hatayı hatırlamıyorum. O hatadan beri ne bilgisayar(iTunes) cihazı görüyor ne de cihazı restore moddan çıkarabiliyorum. Boot tuşuyla Home tuşuna basıp 10 sn sonra Boot tuşunu çekmeyi falan denedim. Ne yaparsam yapayım Apple logosundan sonra bu ekran geliyor yine ve ne yaparsam yapayım bilgisayar cihazı görmüyor. O yüzden bir işlem yapamıyorum.

1609186859532.png

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. On/Off butonuna basın. (iPhone 6 veya sonrasında sağ tarafta, Diğer iPhone’larda, iPod'larda ve iPadl'erde üstte)
  2. On/Off butonuna basılı tutarken, Home butonuna (Ana ekran tuşu-cihazın önünde) basın ve basıl tutun.
  3. Bu tuşlara ekran kapanana kadar ve tekrar görüntü gelene kadar (Apple logosu gelene kadar)basılı tutun.
Bu şekilde hard reset deneyebilirsin.

1. On/Off butonuna basın. (iPhone 6 veya sonrasında sağ tarafta, Diğer iPhone’larda, iPod'larda ve iPadl'erde üstte)
  2. On/Off butonuna basılı tutarken, Home butonuna (Ana ekran tuşu-cihazın önünde) basın ve basıl tutun.
  3. Bu tuşlara ekran kapanana kadar ve tekrar görüntü gelene kadar (Apple logosu gelene kadar)basılı tutun.
Bu şekilde hard reset deneyebilirsin.
Hocam zaten yukarda belirttiğim gibi bunu denedim apple logosundan hemen sonra yine fotoğraftaki ekran gelmeye devam ediyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı