theJegreble Femtopat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #1 Selam. iPhone 6s+ kullanıyorum. telefonuma Jailbreak yaptım ve iPhone'uma "gesturesi11 Türkçe Tweak"ini kurdum ama beni safe moda attı ve çıkılmıyor. Hata veriyor, restart'a basınca yine aynı yere geliyor. Verdiği hata:
Selam. iPhone 6s+ kullanıyorum. telefonuma Jailbreak yaptım ve iPhone'uma "gesturesi11 Türkçe Tweak"ini kurdum ama beni safe moda attı ve çıkılmıyor. Hata veriyor, restart'a basınca yine aynı yere geliyor. Verdiği hata:
Ulaş Kahveci Attopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 100 Yer İstanbul, Beşiktaş 5 Temmuz 2023 #2 Formatla. Artı -1 Eksi
KS KS theJegreble Femtopat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #3 Ulaş Kahveci dedi: Formatla. Genişletmek için tıkla... Ne alaka .dostum ben safe modeden çıkamıyorum derken eklenti varken çıkamıyorum ona çözmü istemiştim fakat sen bilirsin. Artı 0 Eksi
Ulaş Kahveci dedi: Formatla. Genişletmek için tıkla... Ne alaka .dostum ben safe modeden çıkamıyorum derken eklenti varken çıkamıyorum ona çözmü istemiştim fakat sen bilirsin.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 5 Temmuz 2023 #4 theJegreble dedi: Ne alaka .dostum ben safe modeden çıkamıyorum derken eklenti varken çıkamıyorum ona çözmü istemiştim fakat sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Eklenti varken çıkamıyorsan bir çözümü yok, belki Tweak'e güncelleme gelirse düzelebilir. Artı 0 Eksi
theJegreble dedi: Ne alaka .dostum ben safe modeden çıkamıyorum derken eklenti varken çıkamıyorum ona çözmü istemiştim fakat sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Eklenti varken çıkamıyorsan bir çözümü yok, belki Tweak'e güncelleme gelirse düzelebilir.