Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. İkinci el iPhone 6S aldım şarj soketini temizlerken bozdum. Yenisini almayı düşünüyorum ama internette 17-70 TL arasında fiyatlarla karşılaşıyorum. Telefonculara zaten güvenmiyorum. Bu soketin tamiri mümkün müdür ? Ya da bu ürünün orijinaliyle yan sanayisi arasında çok fark var mıdır ? Ne önerirsiniz ? İlginiz için teşekkürler herkese iyi forumlar.
Mümkündür sanıyorum. Ancak bütçeniz kısıtlı değilse teknik serviste yaptırmanızı öneririm. Telefoncular genel olarak iyi yapamıyor. En iyisi bile teknik servis kadar iyi olmuyor.
Mümkündür sanıyorum. Ancak bütçeniz kısıtlı değilse teknik serviste yaptırmanızı öneririm. Telefoncular genel olarak iyi yapamıyor. En iyisi bile teknik servis kadar iyi olmuyor.
Kendiniz değiştirebilirseniz hiçbir sorun olmaz ama alırken yorumlara bakıp en güvenilirini almakta yarar var ayrıca Apple harici orjinal parça bulma ihtimaliniz çok çok azdır aldığınız ürün %99 yan sanayi olacaktır.(Çıkma parçalar hariç, sıfır ürün adı altında satılanlar için geçerli.)
Sorunu halletiniz mi acaba ?
Sorunu halletiniz mi acaba ?