iPhone 6s Şarj Sorunu

2 Yıllık konuyu hortlattınız sizi tebrik ediyorum.

Merhaba bende telefonumu yeni aldım 1hafta oldu 6s şarj olma süresi 2buçuk saat yorumları okudum anormal bir şey yazmamış kimse yani sizce bir sorun yok mu?

Merhaba bende telefonumu yeni aldım 1hafta oldu 6s şarj olma süresi 2buçuk saat[emoji20] yorumları okudum anormal bir şey yazmamış kimse yani sizce bir sorun yok mu?
Apple'ın sitesinden daha değerleri yüksek şarj aleti alıp şarj süresini kısaltabilirsin.

1.si Şu yüzde elli şarj muhabbeti telefonu saklamak için yani kutusuna koydum, kaldırdım, yarım dolu bırakmak doğru olanı zaten sıfır cihazlar da yarım dolu gelir. Onun dışında kullanımdayken yarısına kadar doldurayım diye uğraşmak gibi bir saçmalığa kapılmayın.

2.si Pil seviyeleri için modern cihazlarda arada bir pili boşaltmaya (özellikle laptoplar için yani pili kullanmaya ve yeniden doldurmaya) ve pilin boşaltsanız bile %20 altında çok inmemesine dikkat edin. Eğer mümkünse, evdeyseniz %2-3 kaldığında değil, %20-25 kaldığında şarja takın.

3.sü Sizin durumunuzun nedeni birkaç şey olabilir. Şöyle ki hızlı şarj için bahsettiğiniz süre uzun bir süre, bunu etkileyen şey prizdeki akım, kullandığınız kablo (orijinal olması, kalitesi, hasarlı olup olmaması), telefonunuzdaki uygulamalar (arka planda kendini senkronize uygulamalar, internet kullanımının yoğun olması, açık uygulamalar vs.), ortam ısısı, adaptör vb. birçok şey olabilir. Hızlı şarjdan daha iyi verim almanızı genelde kablo engeller ama o da çok mühim değildir yani sorun etmiyorsanız bataryanıza bir şey olmaz...

Hatta direkt endişelendiğiniz durumu söyleyeyim, bir Iphone'u kaçak ve yanlış voltajlı adaptör, topraklamasız, sorunlu akımı olan bir priz ve uzun vadede sürekli sıfırlanan bir batarya dışında kolay kolay bataryadan yana bozamazsınız. Sıfırlanan bataryadan kastım ise şudur, yeni bataryalarda doldurmak sorun değilken, sıfırlamak sorun oluyor. Batarya ömrünü bitirmemek adına %20 civarında takın prize gitsin.

Bir de, batarya sağlığını takip edin, yanılmıyorsam %20-25 civarı sağlık kaybında batarya değişimi yapıyorlar yine ücretsiz, garantideyken, bitmesine yakın vs. ihtiyacınız olursa aklınızda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…