iPhone 6S Şarj Sorunu

MrWasil

Hectopat
Yer
Polonya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvıdıa GeForce RTX 4070 SUPER
Ryzen5 7500F
Corsair 32 Gb Ram
Meslek
Bilişim
Arkadaslar merhaba;

iPhone 6S telefonda bir anda orjinal sarj aletınde USB ucunda sarja takınca cok ısınma olmaya basladı. 1-2 gun sonra sarj almamaya basladı. Farklı kablolar kafa ıle denedım fayda yok. Soket bozulmustur dıye umuyorum. Dün 1-2 kere yüzde 5-10 doldurdu daha doldurmadı. Daha önce başına gelen var mı? Soket bozulduysa ortalama fiyatı nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynı sıkıntıyı aynı telefon modelinde ben de yaşadım. Soket bozulmuştur diye bir telefon tamircisine gittim. Fakat telefonun şarj yuvasına çok toz ve hav dediğimiz şeyler dolmuş olabiliyor onu temizlettirince bendeki sorun düzeldi. Soket fiyatına gelecek olursak onun da fiyatı 100TL civarında değişiklik gösterebilir.

Arkadaşa katılıyorum. Bende de aynı sorun olmuştu. Toplu iğne veya kürdan ile şarj soketini temizleyin. Zamanla içinde toz birikiyor ve katılaşıyor. Bundan dolayı şarj kablosu oturmuyor.

Şarj soketinin içini kürdan ile içindeki pinleri yamultmadan ve kırmadan temizleyin sonra tekrar deneyin. Aynı şekilde kulaklık girişinde de toz çok fazla birikip yumak haline gelirse telefon kulaklık takılmış zannedip hoparlörden ses vermiyor.

Denedım fakat toz vs yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…