iPhone 6S Şarj Sorunu

MrWasil

Hectopat
Katılım
28 Nisan 2020
Mesajlar
364
Çözümler
1
Yer
Muğla
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilişim
Arkadaslar merhaba;

iPhone 6S telefonda bir anda orjinal sarj aletınde USB ucunda sarja takınca cok ısınma olmaya basladı. 1-2 gun sonra sarj almamaya basladı. Farklı kablolar kafa ıle denedım fayda yok. Soket bozulmustur dıye umuyorum. Dün 1-2 kere yüzde 5-10 doldurdu daha doldurmadı. Daha önce başına gelen var mı? Soket bozulduysa ortalama fiyatı nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar merhaba;

iPhone 6S telefonda bir anda orijinal sarj aletınde USB ucunda sarja takınca cok ısınma olmaya basladı. 1-2 gun sonra sarj almamaya basladı. Farklı kablolar kafa ıle denedım fayda yok. Soket bozulmustur dıye umuyorum. Dün 1-2 kere yüzde 5-10 doldurdu daha doldurmadı. Daha önce başına gelen var mı? Soket bozulduysa ortalama fiyatı nedir?

Aynı sıkıntıyı aynı telefon modelinde ben de yaşadım. Soket bozulmuştur diye bir telefon tamircisine gittim. Fakat telefonun şarj yuvasına çok toz ve hav dediğimiz şeyler dolmuş olabiliyor onu temizlettirince bendeki sorun düzeldi. Soket fiyatına gelecek olursak onun da fiyatı 100TL civarında değişiklik gösterebilir.
 
Arkadaşa katılıyorum. Bende de aynı sorun olmuştu. Toplu iğne veya kürdan ile şarj soketini temizleyin. Zamanla içinde toz birikiyor ve katılaşıyor. Bundan dolayı şarj kablosu oturmuyor.
 

Geri
Yukarı