iPhone 6S satıp iPhone 7 alınır mı?

skyren.x

Centipat
Katılım
12 Ağustos 2022
Mesajlar
98
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Performansı düşük geldiğinden ve güncelleme desteği kesildiğinden 2 ay içinde satmayı düşünüyorum sizce çok mu erken? 1 sene daha idare eder iPhone 7'nin performans konusunda %40 daha önde olduğu söyleniyor ama 6S'den fazla ısınıyormuş.
 
6 yıllık telefondan bahsediyoruz, alınmaz bana kalırsa. 6s ile devam edersin bütçen oluştuğunda ona göre bir şeyler alırsın.
 
7-8 ay önce 7 Plustan kurtulup SE 2020' aldım ve resmen çağ atlamış gibiydim. Benim gibi küçük ekran sevenler için mükemmel bir cihaz. +4K. İphone 7 almak yerine SE düşünün bence. İphone 7 son yazılım güncellemesini alacak gibi durmuyor.
 
Çok fark etmeyecektir. Benzer cihazlar zaten bence bütçeyi arttırıp XR gibi bir modele geçin.

Ama bana sorarsanız IP11 alın şu an en mantıklı model olarak görünmekte.
 
6s in ikinci el fiyatları içler acısı yerinde olsam satmak yerine telefon temiz ise anne, baba ya da kardeşine ver hala taş gibi telefon 6S iPhone alacaksan da SE ya da 11'den aşağısını alma.
 
Çok fark etmeyecektir. Benzer cihazlar zaten bence bütçeyi arttırıp XR gibi bir modele geçin.

Ama bana sorarsanız IP11 alın şu an en mantıklı model olarak görünmekte.

Param en fazla 8'e yeter hocam.

6S in ikinci el fiyatları içler acısı yerinde olsam satmak yerine telefon temiz ise anne, baba ya da kardeşine ver hala taş gibi telefon 6S iPhone alacaksan da SE ya da 11'den aşağısını alma.

Telefon temiz annem ve babam telefonlarından memnunlar.

6 yıllık telefondan bahsediyoruz, alınmaz bana kalırsa. 6S ile devam edersin bütçen oluştuğunda ona göre bir şeyler alırsın.

Haklılık payın çok ama telefonun zamanla arıza çıkarıp satacağım fiyati düşürmesinden korkuyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı