- Makaleler
- 2
Merhabalar. Babam ilk çıktığı zaman (2015) kendine 6S almıştı ve aldığı günden beri benim düşük segment telefonumdan her zaman en az 1 tık daha az çekiyordu, ama o zaman çokta sıkıntı etmemiştik çünkü görüşmelerde vs bir sıkıntı olmuyordu. Ancak geçtiğimiz yaklaşık 2 haftadır dibimizdeki baz istasyonunu adam gibi çekmez oldu. Babam bir arkadaşının da bu durumu yaşadığını ve götürdüğü servisin durumu çözdüğünü ve bu yüzden de kendinin de oraya götüreceğini söyledi. Ben hep hayır dedim çünkü oranın çokta sağlıklı bir yer olduğunu düşünmüyordum telefon açısından (şu sokak aralarında açılan telefonculardan). Her neyse babam oraya götürdü telefonunu yaklaşık 1 hafta önce ve ondan sonra şimdide dahil olmak üzere toplam 3 defa gitti. Ve hep aynı sorun. Sorunun babamın telefon kullanımından dolayı olduğunu düşünmüyorum çünkü babam çok özenle bakar telefonuna. Alalı yaklaşık 4 sene oldu hala nokta çizik nokta hata yok 1 tane bile oyun yüklenmedi, Instagram yüklenmedi hatta YouTube bile yüklemedi babam. Şu durumda ne yapmamız gerek? Çünkü gerçekten şu an bile sırf bu sorun yüzünden çöp edilecek bir telefon değil. He birde pil sağlığı %81 normal midir? Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: