iPhone 6S vs güncel telefonlar

Bütçe
2000
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, halihazırda iPhone 6 kullanıyorum, çok memnunum fakat aileden birine telefon lazım oldu, kendime 6S alayım diyorum yenilenmiş sizce 1800 TL civarına değer mi? 64 veya 128 GB iPhone 6s?

Yoksa 2 3 bin civarına mesela POCO X3 NFC falan mı alsam?
Fotoğraf çeken paylaşan biri değilim, telefonda oyun oynamam. Alo derim WhatsApp kullanırım arada da sosyal medya. Sizce iPhone 6S beni 5 6 sene götürür mü?

6S zaten kaç senelik telefon, daha 5-6 sene götürmesi mümkün değil. Bahsettiğiniz kullanım senaryosunda Poco X3 NFC vb. telefonlar daha iyi bir tercih olur.
Alo ve whatsapp 6 sene götürür gibime geliyor hocam, sosyal medya dediğimde tiktok. Poco x3 e sıcak bakıyorum aslında ama sırf alo ve whatsapp için çok aşırı geliyor birde iphone 6s seçmemin sebebi boyutu ve tasarımı.

5 senedir 6S kullanıyorum. Yenilenmiş 6S'ler ihtiyacınızı görebilir ama donanımına iyi bakın sağlam olsun, pil sağlığı yüksek olsun. 6S, 2-2.5 sene rahat götürür ama sonrası şüpheli. Çünkü bir süre sonra uygulamalar ile sürümü uygun olmayacak ve whatsapp vb. uygulamaları kullanamayacaksınız.

5-6 sene sonra 6 ve 6S için batarya, kamera vs. gibi yedek parçalar bulmak imkansız hale gelebilir. 2-3 yıl desen bataryası yenilenmiş bir 6S olabilir ama istediğin süre 6S için çok uzun. Elindeki 6 ile 5-6 sene daha idare etsen şansın varmış dayanmış deriz.

Merhaba arkadaşlar, halihazırda iPhone 6 kullanıyorum, çok memnunum fakat aileden birine telefon lazım oldu, kendime 6S alayım diyorum yenilenmiş sizce 1800 TL civarına değer mi? 64 veya 128 GB iPhone 6s?

Yoksa 2 3 bin civarına mesela POCO X3 NFC falan mı alsam?
Fotoğraf çeken paylaşan biri değilim, telefonda oyun oynamam. Alo derim WhatsApp kullanırım arada da sosyal medya. Sizce iPhone 6S beni 5 6 sene götürür mü?

Hocam X3 NFC yerine Realme 7 alabilirsiniz ama o bile 5-6 yıl rahat götürür mü bilmem.

Alo ve whatsapp 6 sene götürür gibime geliyor hocam, sosyal medya dediğimde tiktok. Poco x3 e sıcak bakıyorum aslında ama sırf alo ve whatsapp için çok aşırı geliyor birde iphone 6s seçmemin sebebi boyutu ve tasarımı.
Sanmıyorum açıkçası :) Ben olsam bu saatten sonra 6s'e falan para vermezdim. 4-5 sene sonra belki WhatsApp bile indirilemeyecek bir cihaz.

Alo ve WhatsApp 6 sene götürür gibime geliyor hocam, sosyal medya dediğimde TikTok. POCO X3'e sıcak bakıyorum aslında ama sırf alo ve WhatsApp için çok aşırı geliyor bir de iPhone 6S seçmemin sebebi boyutu ve tasarımı.

Alo için belki ama WhatsApp için sanmam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı