iPhone 6S vs iPhone SE

iPhone SE kullanıcısı olarak çok memnunum telefondan, 6 ay falan oldu iyi bir telefon tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,
SE ekranı küçük olduğu için bir yerden sonra can sıkıcı olabiliyor, örneğin ; ben 6S ile aralarında çok bir fark yok 3D Touch, ön Kamera, batarya gibi farklılar var aralarında sadece. 6S alırsan sana artısı, daha büyük bir ekran, daha fazla çözünürlük, 3D Touch, ön kamera olacak. Geriye kalan herşey aynı, arka kamera hariç. Kağıt üstünde kameraları farklı fakat ben bir fark kesinlikle görmedim.

Küçük ekran seni rahatsız ediyorsa 6S, etmiyorsa SE. Ben SE'yi tercih ettim 2 gün önce ve küçük olması beni dert ettirmiyor. Artısı olarak F/P olarak değerlendirebiliriz bir İPhone'a göre.

Ekran boyutu eğer kullanıcı için sorun teşkil etmiyorsa iPhone 5Se. Misal ben 5S kasalarını çok seviyorum ve bir üst modellere henüz yönelmedim. Kısmetse 5SE almak istiyorum. iPhone 6S ayarında ve fiyat olarak daha cazip. Büyük ekrana alışmış kişiler tabii ki 5SE düşünmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…