iPhone 6S vs Redmi 8

RtxPolat

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Benim elimde Redmi 8 (64/4) telefon var. Telefonun stabilliğini vs. beğenmiyorum. Bazı sitelerden baktım benim telefonum 2. el 1400-1500 arasında satılıyor iPhone 6S Plus 1800 civarı satılıyor. Sizce takaslı+ üstüne 300₺ gibi bir ücret ile değiştirsem daha mı iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim elimde Redmi 8 (64/4) telefon var. Telefonun stabilliğini vs. beğenmiyorum. Bazı sitelerden baktım benim telefonum 2. el 1400-1500 arasında satılıyor iPhone 6S Plus 1800 civarı satılıyor. Sizce takaslı+ üstüne 300₺ gibi bir ücret ile değiştirsem daha mı iyi olur?

6S Plus, şahsi fikrimce artık miadını doldurmuş bir cihazdır. Eskiden güzeldi fakat şu an güncel vesaire değil. O fiyata alınır alacaksanız fakat sıfıra alınmaz. Bataryası falan rezalet durumda. Şu anda kaliteli bir iPhone tercih edecekseniz minimum 7 Plus veya 8 bakmalısınız.

Son düzenleme:
6S Plus, şahsi fikrimce artık miadını doldurmuş bir cihazdır. Eskiden güzeldi fakat şu an güncel vesaire değil. O fiyata alınır alacaksanız fakat sıfıra alınmaz. Şu anda kaliteli bir iPhone tercih edecekseniz minimum 7 Plus veya 8 bakmalısınız.

Bulabilirsen satıp S8 almanı öneririm.

İPhone 6 kullandım bataryası tam anlamıyla eziyet.

Gerek yok bence. Redmi 8 bataryasından sonra iPhone 6+ hayal kırıklığı yaratacaktır.
Redmiler ise sadece batarya yönünden iyi diğer yönlerden iyi olacaksa benim için sorun olmaz.
İPhone 6 kullandım bataryası tam anlamıyla eziyet.
Diğer özellikler olarak nasıl? Ve min. Kaç saat ekran süresi veriyor?
Bulabilirsen satıp S8 almanı öneririm.
Daha ne kadar güncel kalır?

Redmi'ler ise sadece batarya yönünden iyi diğer yönlerden iyi olacaksa benim için sorun olmaz.

Diğer özellikler olarak nasıl? Vemin. Kaç saat ekran süresi veriyor?

Daha ne kadar güncel kalır?

Güncelleme desteği kesildi dersen bir sorun mu hayır değil, ekran 2K, 4 GB RAM, 3000 mAh batarya, AMOLED ekran, ve fazlasıyla güzel bir görüntü, bu fiyata alacağınız hiçbir telefon size bu özellikleri sunamaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı