iPhone 6S vs Samsung S7 Edge

bekoo60

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 6S mi Samsung S7 Edge mi? Önceki telefonum iPhone 5S açıkçası memnundum ama sattım.
Ben en son android telefon olarak Samsung Ace kullandım. Şimdi de Samsung'un androidine kötü diyorlar fakat başka marka olunca android iyidir diyorlar. Sizce hangisini almalıyım ve neden? iOS'tan memnunum.
  • iPhone 6S isteme sebebi: Sürekli güncelleme, sağlam servis, stabil, kullanımı kolay.
  • Samsung: Su geçirmez, özellikleri güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stabilite ve uzun ömür ise iPhone. Ama fantezici iseniz yani güncelleme umrumda değil ya, bırak olsun telefon android seviyorum zaten derseniz S7 Edge. Bunu hangi işletim sistemini daha çok seviyorsanız ona göre seçin. Çünkü ikiside farklı işletim sistemleri. Karşılaştırmaları hız testi vs çok saçma geliyor bana zaten.

Şimdi de Samsung'un androidine kötü diyorlar fakat başka marka olunca android iyidir diyorlar.
Evet, doğru. Eğer Android safhasında başka bir marka söyleseydiniz size o telefonu önerirdim. Ama şu durumda kesinlikle 6S'î seçin. Zaten çok iyi bir telefon.

Tabiri caizse Iphone 6S tek atar. Deneyimlerimi paylaşmak gerekirse Samsung'dan hiç hayır görmeyecek, paranın karşılığını alamayacak ve kendine küfürler edeceksin. İki cihazı da kullanmış biri olarak söylüyorum kesinlikle Iphone al. Teknik özellikleri falan ipleme. Iphone hem daha performanslı hem daha kullanışlı.

Tabiri caizse Iphone 6S tek atar. Deneyimlerimi paylaşmak gerekirse Samsung'dan hiç hayır görmeyecek, paranın karşılığını alamayacak ve kendine küfürler edeceksin. İki cihazı da kullanmış biri olarak söylüyorum kesinlikle Iphone al. Teknik özellikleri falan ipleme. Iphone hem daha performanslı hem daha kullanışlı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı