Magdurkibar
Hectopat
Daha fazla
Yaklaşık 6 yıldır iPhone 6S kullanıcısıyım. Ancak son 2 yıldır kronik sıkıntılarım var:
Ahizem bozuk(konuşmamı sadece kulaklıkla yapabiliyorum.)
Ön ekran canımı sıkmayacak derecede çatlak.
Batarya problemi.
Önceki telefonlarımda resmi olmayan yerlere verdiğim için telefonu uzun ömürlü kullanamadığımdan direkt olarak yetkili servise vermek istiyorum.
Apple kendi sitesinde:
Kırık ekran için: 2469.
Batarya: 1019.
Batarya değişiminde şu notu eklemişler: iPhone'unuzda pilin değiştirilmesini zorlaştıran herhangi bir hasar (örneğin, çatlak ekran) varsa, pil değiştirme işleminden önce bu sorunun giderilmesi gerekir. Bazı durumlarda onarım için ücret alınabilir.
Ahizeyle alakalı herhangi bir başlık yok bu yüz yüze görüşülebilir.(biz bunada minimum 1000 TL diyelim)
Telefonun hafızasında yer kalmadığına, güncelleme almadığına bu konulara girmiyorum bunlar fazla lüks oluyor günümüz dünyasında biliyorsunuz.
Bugün iPhone 11 64 GB 15.500
6 yıllık iPhone 6S tamiri ise minimum 4488.
Başlıkta da belirttiğim gibi önerileriniz ve düşüncelerinizi bekliyorum.
Ahizem bozuk(konuşmamı sadece kulaklıkla yapabiliyorum.)
Ön ekran canımı sıkmayacak derecede çatlak.
Batarya problemi.
Önceki telefonlarımda resmi olmayan yerlere verdiğim için telefonu uzun ömürlü kullanamadığımdan direkt olarak yetkili servise vermek istiyorum.
Apple kendi sitesinde:
Kırık ekran için: 2469.
Batarya: 1019.
Batarya değişiminde şu notu eklemişler: iPhone'unuzda pilin değiştirilmesini zorlaştıran herhangi bir hasar (örneğin, çatlak ekran) varsa, pil değiştirme işleminden önce bu sorunun giderilmesi gerekir. Bazı durumlarda onarım için ücret alınabilir.
Ahizeyle alakalı herhangi bir başlık yok bu yüz yüze görüşülebilir.(biz bunada minimum 1000 TL diyelim)
Telefonun hafızasında yer kalmadığına, güncelleme almadığına bu konulara girmiyorum bunlar fazla lüks oluyor günümüz dünyasında biliyorsunuz.
Bugün iPhone 11 64 GB 15.500
6 yıllık iPhone 6S tamiri ise minimum 4488.
Başlıkta da belirttiğim gibi önerileriniz ve düşüncelerinizi bekliyorum.