İyi günler herkese,
Ben iPhone6s kullanıcıyısım ve güncelleme yaparken güncelleme olup olmadığı denetlenirken hata oluştu diyor. Şu anki sürüm 13.3 ve kuzenimde aynı cihazla 14.5.1 mevcut. Ne yapmam lazım?
iTunes üzerinden bağlayıp güncelleyebilirsiniz (PC varsa)
9GB boş alan var yetersiz mi ki?Hafıza dolu olabilir. Cihaz hafızası dolu olduğu için güncellemeyi indirip yükleyemez. Cihazın içindeki verileri yedekleyip silin ve tekrar deneyin.
DFU moduna alıp IPSW dosyasıyla güncellemeyi denediniz mi?iPhone 7 ile aynı sorunu yaşıyorum. Halihazır iOS sürümü 10.3.2. Yazılım güncelle diyorum “yazılım güncelleme olup olmadığı denetlenirken bir hata oluştu.” diyor. ITunes'a bağlayıp güncelle dediğimde de “iPhone'u güncellemek için ITunes'un son sürümü yüklü olmalıdır” diyor. ITunes'i güncelle diyorum son sürüm diyor. Reboot ile iTunes üzerinden güncellemeyi denedim. Yine iTunes güncelleme hatası veriyor. Telefon elimde kaldı güncellemiyemiyorum hiçbir şekilde. Bu sorunun çözümü bulundu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.