iPhone 6S'e iOS 16 veya iOS 17 yüklenebilir mi?

iPhone 6S telefona iOS 16 veya 17 beta güncellemesi ya da gayriresmi bir güncelleme nasıl alabilirim? "yapamazsınız, şöyle olmaz böyle olmaz" diyen yazılım üstatlarını dinlemek istemiyorum çünkü yapılıyor. Nasıl yapıldığını soruyorum. Bilmeyen arkadaşlarım yapamazsınız yazmaktan ziyade bir şey yazmayıp bilgi kirliliğinden konuyu uzak tutabilirler. Cevaplarınızı bekliyorum dostlar.

Yapamazsiniz iPhone Android gibi zannetmeyin.

İnsanlar jailbreak kurarak telefonun sürümünü anormal derecede artırabileceklerini zannediyorlar.
Mesela iPhone 6'ma iOS 17 kurmak gibi. Düşününce bile komik ve absürt geliyor.

Jailbreak ile böyle bir şey yapılmıyor, bu bilgi bir şehir efsanesi.

iPhone 6S telefona iOS 16 veya 17 beta güncellemesi ya da gayriresmi bir güncelleme nasıl alabilirim? "yapamazsınız, şöyle olmaz böyle olmaz" diyen yazılım üstatlarını dinlemek istemiyorum çünkü yapılıyor. Nasıl yapıldığını soruyorum. Bilmeyen arkadaşlarım yapamazsınız yazmaktan ziyade bir şey yazmayıp bilgi kirliliğinden konuyu uzak tutabilirler. Cevaplarınızı bekliyorum dostlar.

Yapılıyorsa yapın o zaman, ayakta alkışlarız. Gördüğünüz şeyler büyük ihtimalle Jailbreak ile telefona homebar ekleme, İOS 16 duvar kağıtları koyma gibi şeylerdir.

Yapamazsınız, şöyle olmaz böyle olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı