iPhone 6S'i jailbreaklemeli miyim?

Yer
Anaheim, Los Angeles, CA
Daha fazla  
Merhabalar,

Elimde bir iPhone 6S var. Çok temiz, hiçbir sorunu yok. Sadece bataryasını yeni değiştirmeme rağmen çok gitmiyor. 2-3 saat falandır yani ortalama. Pek bir şikayetim yok aslında batarya konusunda. Evden çıkarken falan hep %100 yapar çıkarım. Size jailbreaklemeli miyim? Batarya sağlığını düşürdüğünü duydum ama Jailbreak dünyasını da keşfetmek istiyorum. Jailbreak'i zaten istediğimizde kaldırabiliyormuşuz diye duydum. Siz ne düşünüyorsunuz?

@rofl

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşfetmek istiyorsanız yapın, dediğiniz gibi geri alınabiliniyorsa bir şey kaybetmezsiniz.

Batarya sağlığı sana bağlı çok fazla Tweak kurarsan hem şarjın çabuk biter hem de telefon yavaşlar.
Ben iPhone 6'yı Jailbreak yaptım ihtiyacım olan Tweak'ı kurdum(birisi aradığında ekranı kaplamak yerine ekranın üstünde küçük kutu çıkıyor yeni telefonlarda var)başka güzel Tweak'lerde var bence yapmalısın.

Jailbreak geri alınabiliyor mu?
Alınabiliyor.
Yapın derim. Ben Jailbreak'siz iPhone kullanamıyorum zaten, bana sebebini söylemek düşmez

Jailbreak'i keşfetmek istemek demek çok eğleneceğin anlamına geliyor. iOS performansıyla hoş özellikler elde edebiliyor ve daha kullanışlı bir hâle getirebiliyorsun.

Maalesef olumsuz yanlarından birisi, işlemci ve RAM'e güç bindirecek özellikler eklendiği zaman batarya performansı kötüleşebiliyor ama onu anlarsın zaten. Crackli tweak'ler yüklemezsen herhangi
bir sıkıntı teşkil etmiyor.

iOS 15'e checkra1n aracı ile JB yapılabiliyor ama Hackintosh harici bir orijinal macOS ile yapman gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…