iPhone 6S'i jailbreaklemeli miyim?

Benim telefonum Iphone 6 bazı tweaklerin yaptığı şeyler senin telefonunda belki zaten vardır ben kullandıklarımı işime yarayanları koydum bunları yüklemek için repo adreslerine ihtiyacın olucak internete “ ‘tweakadı’ repo “ yazarsan repo adreslerini bulabilirsin türk repo adresleride var.

Byebyehud:Ses açıp kısarken ki animasyonu değiştirebiliyorsunuz ekranı kaplamak yerine üstte gözüküyor.

Callbar XS:Birisi aradığında ekranı kaplamaz.

Cc on & of:Yukarı kaydırıp kontrol merkezinden wifi ve bluetooth u kapattığımızda tam kapanmıyor bu tweak tam kapanmasını sağlıyor.

Cercube for youtube:Youtubeyi arka planda oynatma,reklam engelleme, şarkıları ses dosyası olarak indirip İtunes e atıp offline müzik dinleyebilme gibi güzel özellikleri var.

İcanreadyou:Whatsaptan birisi mesajı silse dahi görebiliyorsun.

İCleaner Pro:Bu önemli tweak kaldırdığımız zaman arkasında kalıntılar bırakıyor telefonu ağırlaştırıyor bununla arada bi temizlik yapıyoruz.

Laetus:Klavyeyi siyah ve tatlı yapıyor.

SafeRespring:Telefon donarsa falan kapatmak yerine (ses açma-kapama-açma-kapama) kombinasyonunu yaparsan yeniden başlatır ve jailbreak gitmez.

Volflash:Ses açma ve kapama tuşlarına aynanda basarsan flashı açarsın.

Zeppelin:bildirim panelinde haytın adının yazdığı yere şekiller koyabiliyorsun bende pacman var,batman ,transformers ,windows logosu güvü basit şeyler koyabiliyosun tatlı duruyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı