Daha fazla
Zaten kazanacağım parayı dolara yatıracağım, bu yüzden zamlar çok sıkıntı değil. Vergi zammı dışında genel olarak dolara yatırarak işimi garantiye almak istiyorum.
2024 başında devreye girecek evet. Fakat şu anda güncel tüm IPad'ler USB-C kullanıyor. Yani IPad'ler tamamen USB-C'ye geçti. Düz iPad ailesi bile 10. nesil ile birlikte USB-C'ye geçti ki işlemcisi bile iPhone 12 serisinde kullanılan A14 bionic. Yani işlemci veya işletim sistemi herhangi bir şekilde Apple'ı kısıtlamıyor. Apple tamamen insanlar şarj kablolarını değiştirmesin diye lightning kullanmaya devam ediyor diye düşünüyorum. Ancak Avrupa yasasından sonra hazırlıklı olmak amacıyla USB-C'ye geçme ihtimalleri yüksek.
Telefonu satmak tam anlamıyla bir dert. Türkiye cihazı olacağı için değeri nispeten yüksek olacak (yurt dışı cihazı asla almayacağım) ama yine de üstüne para koymak gerekecek. Bu yüzden zaten iPhone 15'i beklesem mi diyorum.
Bu arada konu dışı biraz ama iPhone 6S'e geçtikten sonra Android'in nasıl bir işkence olduğunu anladım. 2015 yılında çıkmış bir cihaz hala canavar gibi çalışıyor. Xiaomi Redmi S2 ise ara ara kasıyordu. Özellikle de Bluetooth kulaklık ile müzik dinlerken Technopat Sosyal'e girince müzik takılıyordu. Yani o kadar kötüydü. iPhone 6S ise çok daha stabil ve hızlı çalışıyor. Bu yüzden de sonraki telefonumun da iPhone olmasını istiyorum.
Zaten 14'e değil 14 Pro'ya geçmeyi düşünüyorum. Fakat 15 Pro'yu beklesem mi diye aklımda bir soru işareti de var.
Apple'ın işi belli olmaz valla. Bu sefer gidip şarj portunu kaldırıp direk kablosuza bile geçebilirler. Yoksa dediğiniz gibi IPad'lerde Type-C çok daha önceden kullanılmaya başlanmasına rağmen IPhone'lara getirmediler hala.