iPhone 7 128 GB 2022'de hala alınır mı?

iPhone 7'nin devri bitti. Ama yine çok hızlı bir telefon. Eğer geçici bir süreliğine alacaksan kullan, sonra da 11 ve üstü bir modele geçersin.

Yıllardır android kullanıyorum sıkıldım cidden. Ucuz android cihazların stabil olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca bayi 1 ay ücretsiz tamir ve iade sunuyor, sıkıntı olması durumunda güvenilir gibi duruyor.

Yani telefon günümüz açısından emanet modda da olsa da dediğiniz işler için yeterli olur ama batarya konusunda 6-8 saat arası görürseniz yine iyidir. Bence üzerine daha eklenebiliyorsa 8 kurtarır. Uzun süreli kullanmayacaksanız alınabilir.

İfadeler: Vio
Bence ne olursa olsun alınmaz. En azından bir 7 Plus ya da 8 Plus alınabilir, iPhone 7 devri bitti bence.
Maalesef 7P 4500, 8P 7000TL altında değil. Şuan bir işte değilim öğrenciyim. Ondan sebeple 7 bakıyorum. Instagram, WhatsApp ve Spotify kullanıyorum genelde.

Batarya sorun değilse olabilir.

Bu seneye kadar alınır diyordum ama artık miadı doldu. Bu sene değiştireceğim gibi duruyor.

Maalesef 7P 4500, 8P 7000TL altında değil. Şuan bir işte değilim öğrenciyim. Ondan sebeple 7 bakıyorum. Instagram, WhatsApp ve Spotify kullanıyorum genelde.
İdareten alıyorsanız bence alabilirsiniz ancak bir sonraki güncellemeye iPhone 7 artık ciddi bir şekilde kullanılacak halden çıkar. Hani şu an bile 6S kullanan dolu ama zorunluluktan ya da keyfi. Yani özetle, eğer idaretense kesinlikle alınabilir.

Ocaktan sonra 6.5k olacak sırf kayıtettirme ücreti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…