iPhone 7 128 GB 2022'de hala alınır mı?

iPhone 7'nin devri bitti. Ama yine çok hızlı bir telefon. Eğer geçici bir süreliğine alacaksan kullan, sonra da 11 ve üstü bir modele geçersin.

Yıllardır android kullanıyorum sıkıldım cidden. Ucuz android cihazların stabil olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca bayi 1 ay ücretsiz tamir ve iade sunuyor, sıkıntı olması durumunda güvenilir gibi duruyor.

Yani telefon günümüz açısından emanet modda da olsa da dediğiniz işler için yeterli olur ama batarya konusunda 6-8 saat arası görürseniz yine iyidir. Bence üzerine daha eklenebiliyorsa 8 kurtarır. Uzun süreli kullanmayacaksanız alınabilir.

Bence ne olursa olsun alınmaz. En azından bir 7 Plus ya da 8 Plus alınabilir, iPhone 7 devri bitti bence.
Maalesef 7P 4500, 8P 7000TL altında değil. Şuan bir işte değilim öğrenciyim. Ondan sebeple 7 bakıyorum. Instagram, WhatsApp ve Spotify kullanıyorum genelde.

Sanırım iOS 16 almayacakmış. 3000-3500 lira bütçem var ve bir telefon bayinde gördüm 128 GB temiz kozmetikli %100 pil sağlığına sahip cihaz. 3500 lira da fiyatı var. Telefondan oyun oynamıyorum, en fazla coc vs. oynarım. Sizce alınır mı? 1 sene kadar kullanacağım en fazla.

Batarya sorun değilse olabilir.

Maalesef 7P 4500, 8P 7000TL altında değil. Şuan bir işte değilim öğrenciyim. Ondan sebeple 7 bakıyorum. Instagram, WhatsApp ve Spotify kullanıyorum genelde.
İdareten alıyorsanız bence alabilirsiniz ancak bir sonraki güncellemeye iPhone 7 artık ciddi bir şekilde kullanılacak halden çıkar. Hani şu an bile 6S kullanan dolu ama zorunluluktan ya da keyfi. Yani özetle, eğer idaretense kesinlikle alınabilir.

Alınmaz dostum 2 hafta önce sattım ben iPhone 7 artık Instagram'da falan Reels izlenmiyordu. Bir de çok ısınıyor şarjı çabuk bitiyor. Onun yerine bende yurt dışı bir Android telefon alıp kaydettirebilirsin o bütçe ile.

Ocaktan sonra 6.5k olacak sırf kayıtettirme ücreti.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı