Merhaba arkadaşlar. iPhone 7 Plus kullanıyorum güncelleme yaptım Reels izlerken kasma ve donmalar yaşadım. O yüzden eski sürüme dönmek istiyorum. Yazılımsız bir şekilde nasıl geri dönebilirim?
Merhaba arkadaşlar. iPhone 7 Plus kullanıyorum güncelleme yaptım Reels izlerken kasma ve donmalar yaşadım. O yüzden eski sürüme dönmek istiyorum. Yazılımsız bir şekilde nasıl geri dönebilirim?
iPhone 7 cihazımda iOS 15.8 sürümünü kullanıyorum ve bahsettiğiniz sorunu hiçbir şekilde yaşamadım..
Cihazı DFU moda alarak, iTunes üzerinden temiz kurulum yapmayı deneyebilirsiniz..
iPhone 7 cihazımda iOS 15.8 sürümünü kullanıyorum ve bahsettiğiniz sorunu hiçbir şekilde yaşamadım.
Cihazı dfu moda alarak, iTunes üzerinden temiz kurulum yapmayı deneyebilirsiniz.
Hocam bildiğin cihaz donuyor güncelledikten sonra oldu bu olay cihaz çöp oldu denebilir artık telefon açasım gelmiyor bu durum yüzünden servise gitsem düşürebilirlermiki.
Hocam bildiğin cihaz donuyor güncelledikten sonra oldu bu olay cihaz çöp oldu denebilir artık telefon açasım gelmiyor bu durum yüzünden servise gitsem düşürebilirlermiki.
Maalesef hayır. SEP, ya da diğer bir değişle güvenlik çipi kırılmadan bu mümkün değil. Ki şunu da eklemekte fayda var, iPhone 5S'in güvenlik çipi bile sadece geçtiğimiz aylarda kırılabildi.
Sürüm düşürmenize gerek yok.. iOS 15.8 sürümünü site üzerinden indirip, daha sonrada cihazı DFU moda alarak iTunes üzerinden temiz kurulum yapmanızı öneririm..
Sürüm düşürmenize gerek yok. iOS 15.8 sürümünü site üzerinden indirip, daha sonra da cihazı dfu moda alarak iTunes üzerinden temiz kurulum yapmanızı öneririm.