iPhone 7 2022 yılında alınır mı?

Bütçe
3.000-3.500
Halı hazırda iPhone7 32 GB kullanıyorum şarj günü çıkarmıyor. Pil orijinal değişim yapıldı şu an %90 da ama aktif kullanım süresi Max 3,5-4 saat dayanıyor. Isınma hiç yaşamadım 6 yıldır tek elden kullanıyorum cihazı.

Instagram, WhatsApp, YouTube kullanıyorum yalnızca onlarda bir problem yok. Oyun vs. oynamıyorum.

Apple güncelleme desteğini kesti muhtemelen birkaç güvenlik güncellemesi alacak iOS 16 ya geçmeyecek.

Alınır mı? Bana sorarsanız alınır. Redmi Note 8'e göre daha iyi olduğuna eminim. Ama geçici olarak kullanılabilir Max 2 sene daha idare eder (yazılımlar desteği çekene kadar)
Cihazı en fazla 3 sene kullanacağım. Ben de dediğiniz uygulamaları kullanıyorum. Bundan önce 5s ve SE 1 kullandım, onlar halen daha destek veriyor çoğu uygulama. Yanlış hatırlamıyorsam tek Twitter güncelleme vermiyordu. iOS 12.5.6 son sürümü aldı 5s, SE ise 15.7 aldı diye hatırlıyorum. 6s serisini tamamen çıkardım listemden ama 7-8 düşünüyorum halen daha.
 
iphone 7 yi tercih edebilirsin ama bataryada biraz sorun yaşayabilirsin yani pubg gibi oyun oynarken hızlı bitibilir ama 2022 ye göre hağla akıcı ve çoğu android telefona göre hızlı bir telefon
 
Cihazı en fazla 3 sene kullanacağım. Ben de dediğiniz uygulamaları kullanıyorum. Bundan önce 5S ve SE 1 kullandım, onlar halen daha destek veriyor çoğu uygulama. Yanlış hatırlamıyorsam tek Twitter güncelleme vermiyordu. iOS 12.5.6 son sürümü aldı 5s, SE ise 15.7 aldı diye hatırlıyorum. 6S serisini tamamen çıkardım listemden ama 7-8 düşünüyorum halen daha.

Evde bir aile büyüğüm 5S kullanıyor ama ciddi takılmalar ile. Hala yazılım desteği var.

Aslında size önerim alabileceğiniz en üst modeli almanız 7+ veya üzeri aslında daha uygun olur. Ama bütçeye göre zor. Piyasa takibi ile belki 7+ ya da 8 bulabilirsiniz.
 
Evde bir aile büyüğüm 5S kullanıyor ama ciddi takılmalar ile. Hala yazılım desteği var.

Aslında size önerim alabileceğiniz en üst modeli almanız 7+ veya üzeri aslında daha uygun olur. Ama bütçeye göre zor. Piyasa takibi ile belki 7+ ya da 8 bulabilirsiniz.
8 ile kayda değer bir farkın olacağını bilsem inanın 8 alırım ama bütçem biraz sıkıntılı. Sökülmüş, dağıtılmış bir cihaz almak istemiyorum. Arada 1.500 lira fiyat farkı var değer mi onu kestiremiyorum. İşlemciyi zorlayacak bir aktivite yapmıyorum cihazda çünkü.
 
Merhaba arkadaşlar, 2020'nin ağustos ayından beridir Redmi Note 8 kullanmaktayım. Aslında bir sorun yaşamıyordum ki son birkaç aya gelene kadar. Artık bu sorunlar can sıkmaya başladığı için ve önceden kullanıp deneyimlere sahip olduğum için, iPhone bakmaya karar verdim. Bu bağlamda direkt olarak bütçeme uygun yenilenmiş cihazlara bakmaya karar verdim. iPhone 7, iPhone 6S Plus listemdeydi. 6S Plus'ın A9 SoC'si için olumlu yorumlar gelmeyince direkt olarak A10'lu iPhone 7'ye yöneldim.
Telefonda sadece kamera, Spotify ve Instagram kullanıyorum. Oyunları bilgisayardan oynarım. Akıcı olması ve donma yapmaması benim için yeterli. 3.099 liraya 32 GB iPhone 7 almak mantıklı mı şu anki kullandığım cihaza göre?

2 yıllık bir kullanım için işini görür ama 3 yıl ve üzeri kullanım için bence alınmamalı.
 

Geri
Yukarı