iPhone 7 2022'de alınır mı?

Bütçe
4700

Cabrilla

Decapat
Daha fazla  
Evet, başlıkta da gordugunuz gibi 2016 yilinin amiral gemisi iPhone 7 128 GB modeli alınır mı? Gunluk film izleyen, sosyal medyada TikTok'ta gezinen, 1-2 saat PUBG oynayan birisiyim. Bataryasinin berbat oldugunu biliyorum. Ikinci el piyasasinda 2500-3300 TL civarinda. Telefon oneriniz varsa butceme gore yazabilirsiniz butce: 4700.

Sadece 16:9 ekran bile almamak için yeterli. Küçük telefon arayışında olan ben bile donanımından ötürü eledim, küçük telefon takıntısı yoksa bence düşünülmemesi gereken bir model.

Demiş olduğunuz işlemler için iPhone 7 yeterli olacaktır, eğer IOS 16 güncellemesini almıyor oluşu sizin için çok sıkıntı değilse gayette alınır ve kullanılır.
(4700'e IOS cihaz istiyorsanız iPhone 8 hatta birkaç sorunu olan veya yurt dışı olanlarla zorlama ile 8 Plus bulunacaktır, Android tarafında 3500'lere S10e parlıyor bence)

Sadece 16:9 ekran bile almamak için yeterli. Küçük telefon arayışında olan ben bile donanımından ötürü eledim, küçük telefon takıntısı yoksa bence düşünülmemesi gereken bir model.

Hocam kucuk ekranda hiçbir sorun yasamam diye dusunuyorum ornegin yurt ici iPhone 8 veya yurt dışı iPhone SE 2020 alinabilir mi?

Demiş olduğunuz işlemler için iPhone 7 yeterli olacaktır, eğer iOS 16 güncellemesini almıyor oluşu sizin için çok sıkıntı değilse gayet de alınır ve kullanılır.
(4700'e iOS cihaz istiyorsanız iPhone 8 hatta birkaç sorunu olan veya yurt dışı olanlarla zorlama ile 8 Plus bulunacaktır, Android tarafında 3500'lere S10e parlıyor bence)

Sağ olun hocam onerileriniz icin.

@Cabrilla
Normalde bana sormamışsınız ama cevaplayayım, sorunuz için iPhone 8 güncelleme desteği almakta olan en eski cihaz konumunda olduğu için nispeten şaibeli bakılabilir ve Se 2020'nin yurt dışı oluşunu geçici kayıtlarla halledeceğinizi varsayarsam bütçenizde A13 Bionic gibi bir çip gayette tatmin edici olacaktır ve ben kendi fikrimi söylersem eğer yurt dışı cihazlar alınabilirler herhangi bir kuşku olmadan.

@Cabrilla
Normalde bana sormamışsınız ama cevaplayayım, sorunuz için iPhone 8 güncelleme desteği almakta olan en eski cihaz konumunda olduğu için nispeten şaibeli bakılabilir ve SE 2020'nin yurt dışı oluşunu geçici kayıtlarla halledeceğinizi varsayarsam bütçenizde A13 bionic gibi bir çip gayet de tatmin edici olacaktır ve ben kendi fikrimi söylersem eğer yurt dışı cihazlar alınabilirler herhangi bir kuşku olmadan.

Hocam haklisiniz aslinda😃 her şey icin teşekkür ederim.

@Cabrilla
Normalde bana sormamışsınız ama cevaplayayım, sorunuz için iPhone 8 güncelleme desteği almakta olan en eski cihaz konumunda olduğu için nispeten şaibeli bakılabilir ve Se 2020'nin yurt dışı oluşunu geçici kayıtlarla halledeceğinizi varsayarsam bütçenizde A13 Bionic gibi bir çip gayette tatmin edici olacaktır ve ben kendi fikrimi söylersem eğer yurt dışı cihazlar alınabilirler herhangi bir kuşku olmadan.
İyi de yurtdışı cihazların imei kayıt süresi dolarsa çöp olmaz mı telefon hocam?

@AçkapıyıGardiyan
Normalde yurt dışından getirilen cihazlar için geçici kullanım sürelerini kendi pasaportunuzla birlikte uzatabilmektesiniz E-devlet üzerinden ancak bunu belirli bir ücret karşılığında üçüncü parti servisler yapmaktalar ve buna da geçici kayıt denmekte, o şekilde daha uyguna gelecektir cihazı.

@AçkapıyıGardiyan
Normalde yurt dışından getirilen cihazlar için geçici kullanım sürelerini kendi pasaportunuzla birlikte uzatabilmektesiniz E-devlet üzerinden ancak bunu belirli bir ücret karşılığında üçüncü parti servisler yapmaktalar ve buna da geçici kayıt denmekte, o şekilde daha uyguna gelecektir cihazı

@AçkapıyıGardiyan
Normalde yurt dışından getirilen cihazlar için geçici kullanım sürelerini kendi pasaportunuzla birlikte uzatabilmektesiniz E-devlet üzerinden ancak bunu belirli bir ücret karşılığında üçüncü parti servisler yapmaktalar ve buna da geçici kayıt denmekte, o şekilde daha uyguna gelecektir cihazı.
Peki bu uygulama kaç ay daha devam edecek?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı