iPhone 7 2300 mAh deji batarya alınır mı?

Momuşuk

Hectopat
Dediğim gibi? iPhone 7 2300 mAh deji batarya alınır mı? Normal orijinal batarya 1960 mAh fakat 2300 mAh deji batarya alsam iPhone 7 de sıkıntı çıkarır mı? Batarya hakkında yorum okurken bilerek en kötü yorumları okudum. 6-7 aydan sonra berbat oluyor diyenler var. Bir de ilk alındığı zaman 3 4 tam şarj, deşarj gibi şeyler varmış ben bilmiyorum bilen biri ne olduğunu söyleyebilir mi?

Öncelikle hocam söylenenler kısmen doğru. 6-7 ay sonra batarya performansı ve kapasitesi ciddi düşüşler yaşayabiliyor. Lakin hiç sorun yaşamayanlar da gördüm Deji batarya ile. Bu işler şans işi. Ben İPhone 5S'e taktım bir tane Deji MAX batarya mis gibi oldu. Kapasitesi düşmedi hala.

Bence dert etmeyin alın gitsin. Şu an kullandığınız bataryadan daha iyi performans verecektir. Bir sorun olursa Deji ile iletişime geçin yenisini gönderiyorlar ücretsiz bir şekilde.

Öncelikle hocam söylenenler kısmen doğru. 6-7 ay sonra batarya performansı ve kapasitesi ciddi düşüşler yaşayabiliyor. Lakin hiç sorun yaşamayanlar da gördüm deji batarya ile. Bu işler şans işi. Ben iPhone 5S'e taktım bir tane deji Max batarya mis gibi oldu. Kapasitesi düşmedi hala.

Bence dert etmeyin alın gitsin. Şu an kullandığınız bataryadan daha iyi performans verecektir. Bir sorun olursa deji ile iletişime geçin yenisini gönderiyorlar ücretsiz bir şekilde.

Çok teşekkür ederim.
Ben aldım 1 aydan uzun süredir kullanıyorum kendim değiştirdim hiç sorun yok.
teşekkürler

Alınır, ben aldım sekiz ay oldu. Telefonu sürekli şarjdayken kullanıyorum ve doğruyu söylemek gerekirse dikkatsiz kullanıyorum pilini buna rağmen hala %100 pil sağlığı. Android telefonların birçoğunda 3-4 aylık kullanımda bile çok fazla düşüş oluyor. Örneğin annem çok telefon kullanan birisi değil. Kullandığı uygulamalar da zaten pil yiyen uygulamalar değil. Buna rağmen 5 ay önce aldığı Xiaomi telefon %89 pil sağlığına düştü. Yani hayret ettim telefonda sıkıntı var zannettim ama aynı durumu 4 ay kullandığım huawei telefonda da yaşadım. Uzun lafın kısası alabilirsin çok da uzun süre kullanabilirsin.

Alınır, ben aldım sekiz ay oldu. Telefonu sürekli şarjdayken kullanıyorum ve doğruyu söylemek gerekirse dikkatsiz kullanıyorum pilini buna rağmen hala %100 pil sağlığı. Android telefonların birçoğunda 3-4 aylık kullanımda bile çok fazla düşüş oluyor. Örnen uygulamalar değil. Buna rağmenğin annem çok telefon kullanan birisi değil. Kullandığı uygulamalar da zaten pil yiye 5 ay önce aldığı Xiaomi telefon %89 pil sağlığına düştü. Yani hayret ettim telefonda sıkıntı var zannettim ama aynı durumu 4 ay kullandığım Huawei telefonda da yaşadım. Uzun lafın kısası alabilirsin çok da uzun süre kullanabilirsin.

Telefon modeliniz iPhone mu? Günde şarjı kaç saat gidiyor? Isınma problemleri oluyor mu?

Telefon modeliniz iPhone mu? Günde şarjı kaç saat gidiyor? Isınma problemleri oluyor mu?
İPhone 6S kullanıyorum. Günlük ekran sürem ortalama 6-7 saat arası. 1 kez tam şarj etmem yetiyor. Isınma problemi normal kullanımda olmuyor fakat hücresel paylaşımı yapınca çok fazla oluyor eskiden de böyleydi pille alakalı olmadığını düşünüyorum. İOS 14.3 kullanıyorum.

Eski telefonlar için batarya alacaksanız Deji'den şaşmayın. Düzgün kullanırsanız orijinalinden bile daha iyi performans verir.
Zaten ya Deji alacaksınız ya da 2-3 katı para verip orijinal alacaksınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı