Satılık iPhone 7 32 GB

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
2000-2500₺'e satılıyor diyenler hangi dünyada yaşıyor anlamıyorum. 128 GB kutulu faturalı batarya ömrü %97'deki iPhone 7'yi 1700₺'ye bile satamamıştım aylarda durdu öylece ilan. Bu telefona verilecek maksimum fiyat 1500₺'dir. Daha fazlasını verecek adam zaten gider iPhone 8 alır.

Hocam fiyatı revize etseniz iyi olur bence 1 ay önce 2.000 TL'ye aldım herhangi bir telefoncudan kutulu, faturalı ve bataryası sıfır takılı Deji marka yine de siz bilirsiniz hayırlı satışlar.

2000-2500₺'e satılıyor diyenler hangi dünyada yaşıyor anlamıyorum. 128 GB kutulu faturalı batarya ömrü %97'deki iPhone 7'yi 1700₺'ye bile satamamıştım aylarda durdu öylece ilan. Bu telefona verilecek maksimum fiyat 1500₺'dir. Daha fazlasını verecek adam zaten gider iPhone 8 alır.
Hocam piyasadan haberin yok gibi. Sahibinden, Letgo vs. bakarsan dediğin fiyatlarda cihaz ancak arızası vs. varsa satılıyor. Ayrıca bu serbest piyasa isteyen istediği fiyatı koyar. Senin cihaza gelirsek satılmamasına ben de anlam veremedim.

Hocam fiyatı revize etseniz iyi olur bence 1 ay önce 2.000 TL'ye aldım herhangi bir telefoncudan kutulu, faturalı ve bataryası sıfır takılı Deji marka yine de siz bilirsiniz hayırlı satışlar.
Fiyatı revize edeceğim, ayrıca fotoğrafları da ekleyeceğim. Şu an şehir dışında olduğum için .
Hocam fiyat pahalı ve bursa olsa alabilirdim.
Konum Artvin hocam.

Son düzenleme:
Duruyorsa alabilirim :)
Amacımız ilanı baltalamak değil zaten fiyat belirleme konusunda yardımcı olmaktır. Bundan 2 ay önce 64 GB versiyonunu 2000TL' ye aldım tanıdıktan. Aynı şekilde şuan ilanlarda aşağı yukarı bu bu aralıkta. Ki aradığında pazarlık yaptığında daha da düşüyor. Her şey gönlünüzce olsun.

Ederi etse etse 1800-2200 eder 3000 biraz aşırıya kaçmış gibi.

Duruyorsa at :)

Duruyorsa alabilirim :)
Amacımız ilanı baltalamak değil zaten fiyat belirleme konusunda yardımcı olmaktır. Bundan 2 ay önce 64 GB versiyonunu 2000TL'ye aldım tanıdıktan. Aynı şekilde şu an ilanlarda aşağı yukarı bu bu aralıkta. Ki aradığında pazarlık yaptığında daha da düşüyor. Her şey gönlünüzce olsun.

Maalesef telefon satılmadığı için abime verdim o kullanıyor şu anda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı