Daha fazla
Teşekkürler hocam. Teklifiniz maalesef bayağı ölü. Trendyol bize sat özelliği bile 2.800₺ veriyor. Piyasasını araştırıp bu fiyatta karar kıldım. Dolap'ta 3.500 - 4.000 arası fiyatlar. Acelesi yok, elbet satılır, sonuçta iPhone.Fiyat olması gerekenin tam iki katı. Yanında Earbuds vermeniz hijyen açısından da sağlıklı değil ve şarj aleti yok. Telefon temiz dursa da Max edeceği 2.500₺'dir.
Eğer iletişim bırakırsanız fiyatta anlaşırsak kardeşime böyle bir telefon almayı düşünüyorum.
Teşekkürler hocam. Teklifiniz maalesef bayağı ölü. Trendyol bize sat özelliği bile 2.800₺ veriyor. Piyasasını araştırıp bu fiyatta karar kıldım. Dolap'ta 3.500 - 4.000 arası fiyatlar. Acelesi yok, elbet satılır, sonuçta iPhone.
4000₺ hocam.En son ne olur ?
Alacak mısınız hocam? İsterseniz iletişim adresi bırakayım görüşelim.En son ne olur ?
4000₺ hocam.
Alacak mısınız hocam? İsterseniz iletişim adresi bırakayım görüşelim.
Tamamdır haber edersiniz duruma göre hocam, fiyatta yardımcı olurum.Araştırıyorum iPhone 8 var ona bakıyorum
Duruyor mu ?Tamamdır haber edersiniz duruma göre hocam, fiyatta yardımcı olurum.
Fiyatı 3.750₺'ye düşürdüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.